תינוקת מיללת

תינוקת מיללת

ביתי בת החמישה חודשים בשבוע האחרון כול הזמן מיללת , אני פוסלת את כול הדברים האפשריים : רעב , חיתול, גרפס, עייפות, מודדת חום ושום דבר לא מצליח להפסיק את היללות שלה אני חסרת אונים רוצה לעזור לה ולא יודעת איך אולי בעיה רפואית צריך לגשת לרופא יכול להיות שינים? היא נראת לא רגועה עצבנית כול דבר שמגיע לכיוון שלה עובר ישר לפה?!?!

שרון 789

New member
גם אנחנו נתקלנו בבעיה אבל יש פתרון

מצאנו מישהי שעושה סדנאות להורים והיא ממש הצילה אותנו. הקטנטונת היתה מקטרת המון, בקושי ישנה ובאיזה שהוא שלב עברה לישון איתנו במיטה- שממש לא אהבתי את זה למרות שבנות אחרות פה בעד השינה המשותפת. היא לא אכלה טוב, אחר כך סבלנו נורא גם מחרדת נטישה ורצון שלה להיות כל הזמן על הידיים ,אבל ממש כל הזמן- לא יכולתי לגשת לרגע לשירותים!! החיים היו קשים מאוד. אבל בזכות הסדנאות האלו ממש ניצלנו- חזרנו לחיים פשוטים ונעימים הרבה יותר. אני ממליצה לך מאוד אם את מאיזור המרכז אשמח לתת פרטים נוספים אם זה רלוונטי בכלל

cafesito

New member
תינוקת מיללת

השמח לשמוע עוד פרטים על הסדנדאות איכן הם מתקיימות וכו'

glilac

New member
יש לה רוק מוגבר?

אולי מתחילות לצאת לה שיניים? זה כואב להם מאד והם נוטים לילל ולבכות ולהיות חסרי מנוחה

cafesito

New member
תינוקת מילללת המשך

כן התינוקת מזילה רוק , אבל מה שאני יכולה להצביע עליו זה שמאז שהיא התחילה עם היללות היא גם פולטת יותר , כאשר אני לקוחת אותה על הידיים ומטיילת איתה בבית או בחוץ אז היא נרגעת יותר , לא יודעת מה לחשוב היא למדה שיטה היא רוצה ידיים או שהיא קטנה מידי הצילו!!!!!!!!!!

למעלה