תינוקת מצוננת

תינוקת מצוננת

אלה (במלרע) בת 10 שבועות וחצי... מזה יומיים היא מצוננת. הנזלת שקופה-לבנבנה, ויש גם ליחה. היא מחרחרת נורא ואני מפחדת שהיא עלולה להחנק בלילה
מלבד זאת היא ערנית, מחייכת, אוכלת מצויין... (לא יונקת אלא אוכלת אוכל רפואי על בסיס חלב שנקרא אנפמיל בשל ריפלוקס). רוקח המליץ לנו על תכשיר שנקרא : ALLIUM CEPA COMPOSE שמכיל : ALLIUM CEPA BELLADONNA EUPHRASIA OFFICINALIS HYDRARGYRI SUBCHOLODRIDUM MITE ׂMERCURIUS DULCISׁ HYDRASTIS CANADENSIS KALLI DICHROMAS SAMBUCUS NIGRA AA QSP במהילה של 30% אלכוהול... 3 פעמים ביום, 10 טיפות בכפית מים... כמו כן קנינו מכשיר אדים קרים ומי-מלח לאף... מה עוד ניתן לעשות כדי להקל עליה? אנחנו נוסעים מחר לסופ"ש בצפון, לדעתכם כדאי לצאת איתה עם צינון שכזה? תודה רבה. חגית.

מסכנה קטנה...

אני במקומך הייתי מוותרת על התכשיר כי בפעם האחרונה שלקחתי תכשיר לנזלת וליחה זה גרם לי לדלקת ריאות... צריך לתת לליחה ולנזלת לצאת החוצה ולא להישאר בפנים... ולדעתי חבל לקחת את הסיכון שהצינון יתפתח למשהו וחבל לאמלל את המתוקונת אז עדיף לדעתי שתישארי איתה בבית...אבל כמובן זו התינוקת שלך אז תעשי מה שניראה לך הכי נכון... תרגישו טוב!

חגית,

בוקר טוב, אינני מכירה את כל הצמחים שרשמת סה"כ נראה לי סביר אולם עפ"י הבנתי זוהי תמצית אם (טינקטורה ) ולא הומאופתיה וביתך לדעתי קצת קטנה בשביל תגובות צמחים.. הייתי ממליצה לך על אפסק של חברת עדן , שימי בחדרה מבער עם שמן אקליפטוס , זה מקל על החירחורים , הגביהי את המיטה ( ע"י הגבהת המזרון - לא ע"י כרית.)גם זה יקל על נשימתה. לגבי הצפון - קטונתי מלהחוות דיעה , לכי עם תחושות הבטן שלך - הם ינחו אותך מה טוב לילדתך. שתהיה בריאה יעל

odeia

New member
../images/Emo104.gif יעל, סליחה שחולקת על דעתך

אבל למיטב ידיעתי, אקליפטוס לא בריא לתינוקות קטנים, רצוי הדס, אולי אורן ורצוי לערבב עם לבנדר. אפילו עץ התה יותר בטוח לתינוקות מאקליפטוס. ושוב - זה רק מקריאה של חומר בנושא ותשובות על שאלות של מטפלים בשמנים.

אין בעיה לחלוק עלי..

אבל בנושא הזה כדאי לחדד - לטובת הקוראים. שמן אקליפטוס אינו ממולץ למגע עם תינוקות בכלל. אם כבר משתמשים באקליפטוס לימוני ( וממולץ רק מטפל מוסמך). אבל בהרחה/מבער ובמקרי קוצר נשימה לסוגיו השונים האקליפטוס ( בעיקר מסוג DIVE) משמש כוונטולין טיבעי וממולץ גם לילדים קטנים ותינוקות , כמובן בהנחה שאין הם מפתחים לו אלרגיה ( נדיר מאוד). זוהי גישתי , וכמו שפתחתי , את בהחלט מוזמנת לחלוק עלי. שבת שלום יעל

odeia

New member
../images/Emo104.gif יעל מה זה: dive? למדתי היום

עוד משהו, תודה. אני פשוט הבנתי שלפחות עד גיל שנה עדיף גם לא במבער או הרחה וכאלו, זה לא אומר שלא השתמשתי, אבל זה היה על הילדה שלי ולא של אחרים. שיהיה שבת שלום לכולם

למה לא כרית?

כלומר, על עצמי אני יודע שבמקרים של נזלת, אם אני מגביה את אזור הראש והחזה, אז אין לי בעיה לנשום בלילה (פחות נוזלים גודשים את הראש ולוחצים על הסינוסים וכו´) אבל למה כרית בודדת לא תספיק?

כרית מסוכנת לתינוקות..

כיוון שהם לא מיומנים בסיבוב הראש והם עלולים חלילה להחנק. דבר נוסף הנוצות שבכרית גורמות פעמים רבות לאלרגיות אצל תינוקות . ומכיוון שכרית הינה פחות אורטופדית מהגבהת המזרון ממולץ לא להרגיל את הילדים לכרית .

hadar27

New member
ריפלוקס

שלום חגית אני ממליץ לנסות טיפול שנקרא אוסטאופטיה יש רופא מצוין ברעננה שמצליח לעזור במיקרים של ריפלוקס קוראים לו ד´ר ג´וזי 054-930160 רצוי להשאיר הודעה כי הוא מרצה הרבה בחו"ל בהצלחה רדן נ"ב כדי להקל מעט על הנשימה אפשר לשים טיפה של שמן אתרי אקליפטוס סמיטי בפינת המיטה.

תודה רבה-רבה על התשובות

חזרנו מסוף-השבוע, היה מצויייייייייייין, מזג האוויר החם אפילו שיפר את המצב. ותודה לאודיה על שהפנתה אותי לאתר.

למעלה