תינוקת מקסימה

פוריה3

New member
תינוקת מקסימה

לכל הנשים המקסימות והחזקות של הפורום רציתי לעדכן אתכם שילדתי ב 7.9 תינוקת מקסימה ומתוקה. לצד האושר העצום שיש לי בילדה הזאת,יש לי גם זיכרונות מליאם שלי שב27.9 יש לו שנה ליום פטירתו,

שרון123

New member
וואו מזל טוב פוריה../images/Emo95.gif../images/Emo23.gif

איזה אושר לשמוע. מקווה שהנסיכה הקסומה תחזיר את שאושר למעונכם
יש מצב לראות תמונה? איך קוראים לה?

פוריה3

New member
תודה

תודה תודה רבה שרון ,אין לי עדיין שם חשבתי על ליאן(מה את אומרת)דומה לליאם... דרך אגב היא העתק שלו . ומזכירה אותו מאוד.

שרון123

New member
קשה לייעץ במקרים כאלה

את כמובן יודעת הכי טוב מה מתאים לכם. אני יודעת שאני לא הייתי רוצה שם דומה, אלא ליצור הפרדה. אבל אני גם מתנגדת לקריאה "על שם". איזה אושר

eaz1514

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב הרבה בריאות ואושר ../images/Emo95.gif

גל213

New member
פוריה

המון מזל טוב בריאות והרבה אור. ליה הקטנה שנולדה חודש אחרי השנה של מור נותנת המון אור חיים בשתי עולמות .העולם של ליה ועומר והעולם עם הזכרונות של מור גלית

ETTY12

New member
פוריה-מזל טוב

שהקטנה הזו תביא הכי הרבה אור אהבה ושמחה לביתכם-אמן

בלה ענת

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif:-המון, המון מזל טוב וים של אושר../images/Emo9.gif

דליה ח

New member
איזה יופי ...

פוריה, את ילדת יום אחרי הכלה שלנו, ואני יודעת כמה זה מבלבל. הרי אי אפשר לראות את הפנים הקטנות המתוקות האלה ולא לחייך אליהם, ומצד שני אי אפשר שלא לזכור את ליאם, באותם רגעים. אני מקווה שתצליחו לעשות את ההפרדה, תיהנו מכל רגע מהקטנה , היא תכניס לכם שמחה הביתה. לא באותה עוצמה רגילה, אבל זה בלתי נמנע, ילד מביא איתו אושר. ואגב, ליאן זה שם יפה, מזכיר מאוד כמובן את השם של ליאם. השאלה אם זה מה שאת רוצה. בכל פעם שתקראי בשמה, עד שתתרגלי, תהיה לך צמרמורת. זה דורש מחשבה שניה ושלישית...... יש לכם זמן להתלבט, זו תינוקת. לרך הנולד שלנו החליטו הוריו לקרוא אריאל. וההחלטה נפלה ביום הברית, נו ,אילוצים של הטכס.

liat1953

New member
מזל טוב להולדת הבת המקסימה../images/Emo57.gif

תגדלי אותה באושר
ובחדוה.

למעלה