תינוקת שלא ישנה..

tamarosh3

New member
תינוקת שלא ישנה..

הקטנים שלי שתיהם יונקים מלא והם כבר בני 5 וחצי חודשים.
אני מותשת.. לא יודעת מה עובר על הקטנה שלי

בלילה היא קמה פעמיים בצרחות יונקת הרבה,
ביום קשה לה להירדם וישנה ממש קצת ועד שאנחנו מרדימים אותה יוצאת הנשמה

כולם אומרים לי שיהיה יותר קל אבל רק יתר קשה.. ( בגיל חודשיים ישנה לילה שלם).
הקטן יושן טוב ורגוע כך שלא נראה לי שזה קשור במחסור בחלב.. הלווואי והייתי יודעת מה מציק לה?
יכול להיות שזה שיניים?.. אני ובעלי כבר מותשים מנסיונות להרדים אותה..
מה שהכי מדהים אותי שהיא לא מפסיקה לחייך וליצחוק כל הזמן, ממש תינוקת ללא הפסקה!
חושדת שזה שיניים, מניסיונכן מה נראה לכן?

מאד יכול להיות שיניים

קודם כל מחבקת אותך על המאמצים והמורכבות שבגידול שניים במקביל ומחזקת אותך מאד על זה שאת מניקה !!! אם תחפשי אחורה כאן בפורום שאלות על לילות לא שקטים תראי המון אמהות חברות לצרה וגם הברים ארוכים שלנו על מה זה יכול להיות... מוכר מאד שתינוקות שישנו טוב בלילות בחודשי החיים הראושנים, מתחילים להתעורר בלילות החל מגיל שלושה - ארבעה חודשים ובאמת היתרון בתאומים הוא שיש קבוצת ביקורת (למרות שאצלי שניהם התעוררו המון..) ואכן לא נראה שזה קשור לכמויות חלב אלא אולי יותר לעובדה שהנקה היא הרבה מעבר לאוכל, בהנקה יש משהו שעוזר להתמודד עם כאבים (הדוגמא הכי טובה שלי היא שכשהבן השלישי שלי נכווה כוויות מדרגה שניה ושלישית ובבית חולים המליצו על משככי כאבים הוא סרב לאקמול ופשוט ינק בלי הפסקה...) ובאמת סביב הגיל שאת מתארת מתחילים ענייני שיניים. יכול להיות שיקח לשיניים עוד זמן מה לבקוע אבל משהו כבר מתחולל בפה ולרב זה ניכר בשינה שלהם. לפח התאור שלך אותה כתינוקת שלא מפסיקה לחייך ולצחוק לא נשמע שיש משהו אחר שצריך לבדוק כרגע. זה אכן קשה ומתיש ובאמת, זה לא לגמרי מדוייק כשאומרים לנו שעם הזמן זה יעשה יותר קל. אני זוכרת שהרגשתי הקלה משמעותית קרוב יותר לגיל שנתיים ועכשיו כשהם מתקרבים לגיל שלוש (ובדיוק הפסיקו לינוק) יש שוב הקלה משמעותית.

שיניים!

אכן יכול מאוד להיות...
מתיש...
אני נתתי מלא אקמול בזמן האחרון בגלל זה. עם קצת מצפון אבל זה הרגיע ונתן לנו לישון...
לחלופין, יש כאלה ששמים שרשרת ענברים. תחפשי על זה בגוגל.
בהצלחה!

לילות ללא שינה

הי תמרוש

כל הכבוד על ההנקה עד עכשיו !! גם זה לא פשוט בכלל...

כמו שכתבו לפניי - טוב שיש לך "קבוצת ביקורת" .. וככה המחשבה הראשונה שאולי היא רעבה - פחות מפחידה.. גם זה משהו..
מאוד יכול להיות שזה ענייני שיניים.
הרבה זמן לפני שהשיניים יוצאות - הן מתחילות לרדת בתוך החניכיים וזה כואב לקטנים מאוד מאוד. זה ממש חופר להם בתוך החניכיים..
במהלך היום - כשיש הרבה גירויים - זה פחות מורגש להם וגם לנו, ואז במהלך הלילה - זה יכול גם להעיר אותם מהשינה וזה באמת מאוד מאוד מציק וכואב.
את יכולה לנסות את שרשרת הענברים כמו שהמליצה אחת הבנות.
חוץ מזה - אפשר לנסות משהו הומאופטי אולי - אני מכירה את המוצרים של ד"ר K - יש מוצרים גם לזה ואני יודעת שזה עוזר.

עוד משהו שחשבתי עליו - רק כדי לשלול כל דבר אחר - נסי לקחת אותה לבדיקה אצל הרופא - רק כדי לשלול שאין שום דבר אחר - כמו אוזניים או משהו אחר חלילה. גם אוזניים יכולות מאוד להציק בלילה וביום פחות.

ובכל מקרה - הרבה הרבה הרבה סבלנות...
המון פעמים כמו שאמא גם כתבה - השינה "מתקלקלת" אחרי שלושה - ארבעה חודשים... וזה קשה ומתסכל.. אבל כנראה שזה חלק מההורות וצריך להכיל את זה ולעבור את זה.

שולחת לך חיבוק גדול.. ומאחלת לך לישון קצת לפחות..

למעלה