תינוק בא לעולם האוריגמי

תינוק בא לעולם האוריגמי

אני מודיע בשמחה גדולה על פתיחת האתר שלי!!! עבדתי עליו כל החודשיים האחרונים המון המון המון. תגידו מה דעתכם. http://free.hostdepartment.com/a/atlasorigami אני מוכן לקבל ולהכניס תמונות של אחרים לאתר שלי אם רוצים.

mirigami

New member
ממש ממש יפה

תבקש מגלעד להוסיף את האתר שלך לרשימת הקישורים שלנו

גילה או

New member
יובל -תתחדש גם ממני.

נהניתי לראות את הקיפולים שלך .גיליתי שקיפלת את הזבוב והלטאה על הקיר.אני ניסיתי והתחלתי ולא הצלחתי .בקישורים שלך לאתרים אחרים גיליתי כמה אתרים שלא הכרתי .

saadya2

New member
Mazal Tov Yuval!

I know it was a lot of work but it was definitely worth it. "Zeh hakatan gadol yihiyeh"...

תודה לכולם!

תודה על המחמאות. אני מתכוון לעדכן את האתר לעיתים קרובות. אם יהיה לי מספיק זמן. YCYCLOP, אם אתה רואה את ההודעה אתה יכול לשים בלינקים של הפורום. לגילה, הקיפול של הלטאה וזבוב הוא יוצא מן הכלל ואני מציע לכל מי שברמה לנסות לעשות. יש המון קיפולי סימון אבל התוצאה יפה. הקיפול הזה הוא אחד הקיפולים הכי מעניינים שעשיתי. עשיתי אותו פעמיים: מנייר אריזה, מה שיש באתר ועוד פעם מקאמי בגודל 20 על 20. מי שהסתכל בלינקים באתר שלי ראה אתר שנקרא: Lim's Origami Page דבר ראשון זה אתר מצויין. דבר שני: מישהו יודע משהו על הדרקון המצורף בקישור? משהו אחרון: מי שרוצה לשלוח לאתר שלי הוראות לדגם שהוא המציא שישלח לי לאימייל (שיש באתר שלי). אני אשמח מאוד לפרסם.

giladznaor

New member
לא מכיר,

שים לב שהוא מודולרי (לא שיש לי משהו נגד מודולרי, אבל...)

gaharoni

New member
כל הכבוד ליובל.

ברכות על האתר הרציני והמושקע! ממש תענוג לראות את כל האתרים ה-
שצצים כפטריות לאחר הגשם. כן ירבו!

Matan Bi

New member
אתר ממש יפה!

כל הכבוד על ההשקעה,וגם היצירות שלך מאד יפות.

giladznaor

New member
מזל טוב!

כל הכבוד! מתי הברית? באמת אתר מקסים, וכ"כ הרבה תמונות... נ.ב. איך הולך עם הODS?

למעלה