תינוק בא לעולם

עיניים

New member
תינוק בא לעולם

הייתי בכיתה ב´. עד לאותו יום נהגתי לקרוא את הסיפרונים שהיו בגודל חצי מחברת,שהמורה חילקה בכל יום שישי בשיעורי חברה. בסיפריה, הסכים הספרן לתת לי רק ספרונים עם כריכה דקה. "זה מה שמתאים לך" הוא אמר. באותו יום, ב"הפסקה הגדולה", לאחר שסיימנו לאכול בכיתה מעל המפית הפרושה על השולחן, יצאנו לחצר, והתגודדנו סביב הילדה הבלונדינית הכי גבוהה בכיתה. היא הבטיחה לנו הפתעה. לפתע הרימה את החצאית, ושלפה ספר עם כריכה עבה. על רקע התכלת של כריכת הספר, היה ציור גדול של חסידה, ובמקורה - חיתול לבן קשור. מילים של קידוש לבנה התנוססו על גב הספר: "תינוק בא לעולם". בשני דברים הועשרתי באותו יום: הישכלתי לדעת איך באים ילדים לעולם, וחוויתי לראשונה את התחושה של כריכה קשה.
בוקר טוב ושבת שלום לכל הנוסטלגיים.

זוכרת את הספר

זוכרת את הספרים שמתחת לחצאית זוכרת, כמו שכתבתי כבר, שנשבענו שלא ניתן לשום בן אף פעם בחיים לגעת לנו מתחת לחולצה זוכרת איך הסבירו לי על מיניות האדם צריך לשרוף את התסריט ולהתחיל מהתחלה היה מאד טראומטי עוד לא יודעת איך אלמד את הילדים שלי חושבת שבפתיחות האופיינית לי

שקדי

New member
לא החסידה...................

אצל ההורים שלי בכוננית הספרים הופיע יום אחד ספר די דק בכריכה כחולה בשם לא החסידה..... ועליו חסידה נושאת בחרטומה תינוק בסלסלה כמובן שההורים לא הפנואותי אל הספר דבר שהוא כשלעצמו היה כבר בוטה ונועז הם הניחו.....ובצדק .....שאני כבר אגיע אליו וכמובן שהייתי קורא אותו בגניבה כי לא הבנתי את הפואנטה והוא פתח לי עולמות חדשים קסומים שרק שנים רבות אח´´כ יצא לי לבדוק האומנם...... ולצערי דובר שם רק על דברים טכניים ולא על הדברים החשובים באמת...................

שקדי שקדי שקדי, כל כך רציתי לדבר

איתך על פרשיות איקרית ובירעם, ביחוד שקראתי משהו שזעזע אותי בווי נט אבל לא פגשתי אותך "שם" ו-11 למרות שהבטיח לי שם שיכתוב לי פה, לא כתב אוף הגברים האלה...סמיילי בכלופן הוצי כבר ניצל את ההזמנות לזרוק את כל חברי הקיבוצים מהקיבוצים שלהם ולהכניס במקומם את הערבים הפליטים איזו שנאה אלוהים אבל פתאום אני מתחילה להבין קצת מה מרגישים המתנחלים שאומרים להם כל הזמן שהם צריכים לפנות את הבתים שלהם נכון הקיבוץ שלי פה מארבעים ושמונה ואנחנו לא גרשנו ערבים (הקיבוץ שלי שכן של ברעם וסאסא) אלא כשבאו המקימים המייסדים הכפר היה ריק כי הערבים ברחו במלחמה אבל בעצם אנחנו יושבים על כפר ערבי וזו תחושה מאד קשה, לפחות לגבי אין מה לדבר ואמנם 48 זה נוסטלגיה וזה ייהרג בל יעבור כי אין לנו מקום אחר בעולם ומצד שני, אני עם כל השנאה שלי למתנחלים, פתאום קצת מבינה אותם... עם כל הסמולניות שלי ושאיפת הצדק

magy

New member
ראיתי את הספר לשעות ספורות

עשו לי טובה גדולה...והביאו לי את הספר למספר שעות... כל הטעויות של חיי נובעות מזה. צריך לשנן את הספר ולא לקרוא אותו חפיף. מאז.........אני לא יודעת כלום בנושא..... איך בא תינוק לעולם?????????
))))))))

שקדי

New member
במקום תשובה קבלי את הסיפור הבא.....

הזברה הלכה פעם לברר אצל החיות מה כל אחת מהן עושה הכבשה אמרה לה.....אני נותנת צמר הפרה.....אני נותנת חלב התרנגולת ....ביצים בסוף הגיעה הזברה אל הפר ושאלה אותו פר...מה אתה עושה??. ענה לה הפר תורידי את הפיג´מה ואראה לך.................

אטיוד5

Active member
ומה שהכי הרשים אותי בסיפור הזה ..

זה שהיא החביאה את הספר מתחת לחצאית. זאת אומרת, טכנית, איך איפה בדיוק מחביאים ספר כבד מתחת לחצאית? תופרים אותו לבד? מכניסים אותו לתחתונים? מה?

זה מה שהטריד אותך?

אז ככה- הספר לא היה כבד,אלא דק ובצבע תכלת(בשביל בנים כמובן) ומתחת לחצאית הקפלים או הפליסה(זה לא אותו דבר?) או זו עם המון בד בעגול של התפירה היה אפשר להחביא לא רק את הספר גם את החסידה ולפעמים את המקור של החסיד. אבל אתה יכול לתרגל בשבת קח חצאית ישנה, רחבה ,רצוי תכניס ספר דק ותתהלך ככה עד הצלצול של ההפסקה אח"כ תרוץ לספר לחבר´ה.

אטיוד5

Active member
בשביל בנים כמובן

חשבת שנעבור בשתיקה, אחותי? לא יודע אם התכוונת ששכלנו מוגבל ובגלל זה הוציאו לנו מהדורה מיוחדת למפגרים בצבעים ועם מעט מלל, או שהתכוונת שחלקנו במעשה הרביה די שולי. אם הכוונה לשני, אז אני מסכים. אבל אם התכוונת לראשון, כבר תשמעי ממני, ומכות בטוסיק. ואולי בכלל התכוונת שתכלת לעומת ורוד. מה אני אמור להכנס לראש שלך? ופליסה זה לא הקפלים. אמא שלך לא לימדה אותך על הזינגר? מה זה פה? ילדה בגילך לא למדה לתפור? (איזה כף להכניס לך את הגיל מתחת לחצאית. חחחחחחחח). פליסה זה בד רך ודק ונעים למגע שחוצץ בין הבד הגס של החצאית לרגלייך הענוגות. ככה בראש שלי, ואולי אני טועה?

עיניים

New member
כן. אתה טועה, ובגדול !

גם פליסה זה קפלים. ההבדל הוא שקיפלי הפליסה נעשו במכונה מיוחדת בעזרת חמרים כימיים, ולא ניתן היה ליישר אותן אף לא בעזרת מגהץ, בזמן שקפלים רגילים - נתפרו ביד. לפי התיאור שלך, אתה מתכוון למה שנקרא בימים ההם - "קומביניזון" או כמו שאחי בילדותו כינה זאת "קולוביליזון"
עין@ בשעור תפירה חינם.

magy

New member
קומביליזון......

לפני שנישאתי שלחו לי מארצות הברית.......חבילה עם דברים שכלה צריכה... ומה כלה צריכה...? המון קומביליזונים... לא ידעתי מה לעשות איתם......פעם......היו נשים מהוגנות לובשות את זה מתחת לשמלה.......למה???????? כדי לשמור על השמלה מחיכוך בגוף? כדי שלא יהייה רמז לשקיפות???? כדי להוריד את השמלה ולהראות סקסית בקומביליזון? למה??????? זה שימש אותי לשינה בלילה.....והיפים שבהם......לשמלות יום...... בסרטים ישנים רואים אותם הרבה...... עוד פריט שאבד עליו הקלח....... הביריות חזרו.......

אטיוד5

Active member
לא בדיוק

כלומר, אני לא מתווכח על פליסה. התיאור שלך נשמע הרבה יותר מהימן משלי. אבל גם לא התכוונתי לקומביליזון שזה עד כמה שאני יודע בגד נוסף מבד רך ודקיק שהולך מתחת לשמלה כם כתפיות דקות וסקסיות והיה גם קומביניזון שזה לדעתי מחוך שהוא גם פוש-אפ לפעמים אבל בעיקר נועד להסתיר גושי בשר עודפים בבטן התיכונה של האישה הים תיכונית אני התכוונתי לבד שתפור לבפנוכו של החצאית ואיך הוא קרוי בשפת קדשנו? UNDERLINING באנגלית, כך אשתי מדווחת

עיניים

New member
צר לי, מתחזה לאטיוד

אבל יש דברים שגברים לעולם לא יבינו..... איך מחביאים ספר מתחת לחצאית? בנות מסוגלות להחביא שם דברים מסובכים הרבה יותר מספר.....
ואני מה זה שמחה שהצלחתי להרשים אותך שב"ש לך

למעלה