תינוק בחדר מלון

kkkhhh

New member
תינוק בחדר מלון

הי,

האם תינוקות נחשבים ל"ילדים" לעניין הזמנת חדר במלון? התינוק שבנידון הוא בן פחות משנתיים לצורך העניין. כן, אני יודע שאפשר להתקשר למלון ולשאול, אני פשוט מעוניין לדעת מה הסטנדרט שרווח בעולם. האם זה כמו תינוק מתחת לגיל שנתיים שעלות כרטיס הטיסה שלו היא אפסית? תודה!

דניאלה1311

Active member
מנהל
בתי מלון שונים בגישתם לנושא
בארה"ב אתה יכול להכניס לחדר עם שתי מיטות קווין 2 מבוגרים ושני ילדים והמחיר זהה
בארופה הם עשויים לגבות ממך תשלום נוסף. יש רשתות שכותבות "ילדים בחדר ההורים ללא תשלום נוסף" יש כאלו שלא כותבים כלום. לכן אתה חייב ליצור קשר עם המלון שאתה רוצה להזמין ולשאול מה המדיניות שלהם. אין סטנדרט עולמי.

לאונידס

Active member
אל תתקשר למלון לשאול,

תבדוק באתר האינטרנט שלו או אצל הסוכן כמו booking או hotels, בד"כ מדיניות המלון רשומה במפורש.
אין סטנדרט עולמי

תומלול1

New member
ברשותך מנצלת לשאלה נוספת: איך מכניסים 4 פילים לפולקסווגן?

מה הכוונה? עכשיו זו שאלה רצינית מאד:
אני מחפשת בבוקינג ומגדירה חדר ל- 4 מבוגרים וילד (נער). מופיעות לי אופציות ש"מתאימות ל-4+1" אבל בפירוט של החדר כתוב: 2 מיטות זוגיות.
מה עם הילד? בשלישיה?
לפעמים אלו מקומות ללא אופציה לביטול וללא פרטי התקשרות, כך שנותר או להמר או לוותר.
אז סליחה שניצלתי את שאלתך, אבל בין היתר רציתי להראות לך שצריך לקרוא טוב טוב מה כתוב ובהגדרה יש לכתוב את גיל הילד

דניאלה1311

Active member
מנהל
אני לא הייתי מזמינה חדר עם שתי מיטות ללא אפשרות ביטול
מבלי שתהיה לי האופציה לבדוק האם ניתן להכניס מיטה נוספת או האם בכלל יש אופציה
לחדר ל-5. כלומר הייתי מוותרת על הזמנת חדר אם לא ניתן לבטל ובטח אם לא ניתן להתקשר. זה הימור גדול מדי.

michal@gal

Active member
מנהל
בהרבה מקרים מוסיפים מיטה מתקפלת

לא מאד נוח וגם עושה את החדר מאד צפוף.
&nbsp
בכל מקרה, לא הייתי עושה הזמנה ללא ביטול אם אי אפשר ליצור איתם קשר מראש ולוודא שאין בעיה.

בדרך כלל באמת מתכוונים לשלישיה.

התקשרתי למקומות כאלה, וזו התשובה שקיבלתי.
מקום אחד אמרו שיש להם מיטות מתקפלות, אבל נוכל לקבל אחת רק אם לא כולן יהיו בדיוק בשימוש. ללא התחייבות.
מכירה משפחה עם שלישיה, שעד גיל מסוים ישנו בשלושה לרוחב המיטה הזוגית. הם באמת יכלו להזמין חדר עם שתי מיטות זוגיות לחמש נפשות.
כשמדובר בארבעה מבוגרים ונער, הייתי מדלגת על האופציה הזאת.

זה באמת הרכב בעייתי. חדרים בחו"ל לא כל כך בנויים ליותר מ-4
כל החברים שלנו שיש להם 3 ילדים (גדולים) אם הם נאלצים להזמין חדר בבתי מלון, מזמינים 2 חדרים ולא אחד. כשהאופציה קיימת, הם הולכים על לינה מסוג אחר כמו דירה.
גם אני לא הייתי מהמרת על מקום שבו גם אין אפשרות להתקשרות וגם אין אפשרות ביטול. הימור גדול מדי עבורי. צריך להמשיך ולחטט גם באתרים אחרים, או למצוא דרך להתקשרות מחוץ לבוקינג (נניח שזה בוקינג), או לחפש אופציות אחרות.

לאונידס

Active member
אני בד"כ מזמין 2 חדרים עם דלת מקשרת או סוויטה

מאוד מגביל את אופציות הלינה, בד"כ הרבה יותר יקר, אבל לטעמי עושה טיול הרבה יותר מוצלח.

michal@gal

Active member
מנהל
תחפשי דירה עם 2 חדרי שינה וסלון

זו האופציה המועדפת עלינו בטיולים.

למעלה