תינוק בחתונה

הילית111

New member
תינוק בחתונה

תינוק בחתונה היי לכולם הייתן לוקחים תינוק בן שמונה וחצי חודשים לחתונה ? יש לי חתונה היום. החתונה באולם סגור ואין לי מי שישמור על הבייבי. בעלי לומד ואין לי סידור. זה של בת דודה שלי ומאוד בא לי ללכת לראות את המשפחה אחרי הרבה זמן שלא ראיתי ... (ברית הסתגלות לתנוק ועוד ועוד ) אני אהיה עם אמא שלי ואחותי שבטח כל הארוע יתעסקו עם התינוקי ו"ימזמזו" אותו אבל עדיין אני מתלבטת איך זה יראה ואם זה מקובל ? מבחינת מקום ברור שהוא לא תופס מקום (לא צריך לשלם מנה ) והוא גם לא יצרח כל הערב ויפריע לאורחים (תקופת הגזים רחוק מאחורינו ). הוא תנוק רגיל וחמוד סביר להניח שהוא ישן אבל עדיין אני מתבלטת איך זה ייראה.... לא מתאים לי שידברו מאחורי הגב ("למה הביאה את התינוק שלה וכו) אשמח לעצות ............ תודה מראש ויום מקסים

aviah

New member
יראה מעולה, מה את דואגת

הוא יהיה אטרקציה ואם הוא חברותי הוא בעצמו יהנה מאוד. גם אם יצרח, בטח יש שם איזו מרפסת או משהו כזה שאפשר לצאת אליה לכמה דקות.

hag70

New member
לא ברורה לי הדילמה.

יש לך חתונה שאת מאד רוצה להגיע אליה. יש לך תינוק, אבל אין לו סידור. איפה הבעיה בדיוק? על מה בדיוק ידברו מאחורי הגב? שהבעל לומד? שאת אוהבת את בת דודה שלך ורוצה לשמוח בשמחתה? שהמשפחה שלך עוזרת לך? שהוא חמוד ומתוק ונפלא? תלכי ותהני! (מקסימום, במקרה הגרוע ביותר, אם תראי שזה לא מתסדר תלכי הביתה ותתנצלי בפני החתן-כלה. בהחלט עדיף מאשר לא להגיע בכלל).

חבר משק

New member
אפשר גם להסתכל על זה אחרת

לפעמים כשבאים עם תינוק לחתונה זה נותן לך פתח מילוט מצויין ללכת הביתה מוקדם בלי להתחייב לריקודי שורות... סתם, אני מצטרף לשאר המלומדים - לכי, תשמחי עם הבת דודה, ואני בטוח שגם הבן שלך יהנה מהתשומת לב הרבה לה יזכה.

schlomitsmile

Member
מנהל
אני לא מכירה את המשפחה שלך אבל לי לא היו סולחים, אם היתי גוזלת מהם הזדמנות לראות את התינוק. ואם יבכה קצת, או ייצר משהו בחיתול, אז מה? להם לא היו תינוקות? אם בא לך ללכת, לכי בשימחה ובגאווה השוויצי ביצירה המופלאה שלך!

אני גם מסכימה עם כולם..

באמת אין שום דבר רע בעובדה שאני מאוד רוצה לשמוח בשמחתה של בת דודתך.. אני אישית לא הייתי מפספסת.. למה את חושבת שידברו עליך מאחורי הגב
רק יש דבר אחד שתמיד מדאיג אותי וזה הרמקולים - זה בריא לתינוק כל כך קטן
אני בעצמי עדיין לא אמא והגעתי לכאן דרך המומלצים של תפוזי
וזו עוד דרך להחכים

חנול

New member
המומלצים של תפוז?

יש כזה דבר? ואנחנו בפנים? שכה יהיה לי טוב. איזו גאוה לשמוע.

הילית111

New member
הלכנו לחתונה והיה מעולה

ישבנו רחוק מהרמקולים הוא נהנה מכל המזמוזים של הדודות ונרדם בערך בעשר לא משנה כל הרעש מסביב לא הצטערתי שלקחתי אותו תודה למגיבים היקרים

SaTLaN32

New member
תגובה לחתונה...

היינו ביום שישי בחתונת צהריים, בלית ברירה הלכנו עם העולל (חודשיים וכמה ימים), היו שם עוד כמה ילדים קצת יותר גדולים ממנו וכולם סבלו. ברגע שהגבירו את המוזיקה לריקודים, והתחילו לשחק עם התאורה, הם כולם נבהלו ונורא נורא סבלו. לפי דעתי זה סבל לילד, ואם אפשר להמנע... כדאי. פרגית

הילית111

New member
תודה

אבל אצלי כאמור ממש לא היה סבל זה היה בערב בעשר הוא כבר שקע בשנת לילה לא משנה כמה רעש היה מסביב...

למעלה