תינוק בן 4 וחצי חודשים שצועק בקול רם

עפרהבש

New member
תינוק בן 4 וחצי חודשים שצועק בקול רם

אני מטפלת בתינוק כבר חודשיים, הוא ילד מתוק, אך לא אוהב לישון כלל, הוא צועק בקול רם בלי כל סיבה וזה כנראה דרך ביטוי לדיבור , השבוע קיבלתי עוד תינוק בן 4 חודשים שהוא תינוק מתוק ואוהב לישון כמובן בשעות מסויימות בבוקר או בצהרים, אני לא יודעת מה לעשות בקטע הזה שהראשון לא מוכן לישון וצועק ורוצה כל הזמן לשחק והשני רוצה ואוהב לישון אך יש הפרעות בשטח, אימו של התינוק הראשון אמרה לי שגם היא סובלת מהקטע גם ביום וגם בלילה הוא קם פעמיים שלוש בלילה לאכול או סתם מוצץ או לשתות ולא מוכן לחזור לישון איך מטפלים בקטע כזה שהילדים עוד קטנטנים, דרך אגב שניהם אוכלים יפה כל 3 שעות ,

לשלול כאב...

עופרה יקרה, מברכת אותך על העבודה החדשה. תהני ובהצלחה! מעריכה את הפניה לפורום בעניין זה. זה מעיד על רצינות ואכפתיות. כל הכבוד!! אני מאמינה שתינוק לא בוכה סתם. את מספרת שההורים חווים עם התינוק חוויות דומות לשלך: צעקות רמות... ראשית, אני מציעה לך להציע להם לגשת לרופא ולעשות בדיקות מקיפות. במטרה לשלול כאב סמוי. בברכה, עינת גבע, מכון אדלר.

עפרהבש

New member
ההורים יודעים

אמרתי לאמא שלו והיא אמרה לי שהיא חווה את התופעות האלו בכל שעות היום ואין לו שום כאב היא הלכה איתו לרופא והכל בסדר גמור, אני חושבת שזה דרך התבטאות שלו כי זה מגיע בצעקות כמו חצוצרה וצחוק ותשומת לב , ולכן אני והיא ממש לא יודעות מה לעשות איך לעצור את זה , אמרתי לה אתמול אולי זה יעבור אם הזמן כשיגדל קצת ובינתיים הילד השני ובכלל צריכים להתרגל לצעקות המצחיקות .

למעלה