תינוק בן 7 שבועות נפגע בגלל כלב

סבתא ל 8

New member
עדכון קנסות ../images/Emo107.gif

מתוך גל-גפן: "בהתאם לתיקון לחוק לתעריפי הקנסות בצו המועצות המקומיות אשר מחייב את כל הרשויות בארץ: קנס בסך 660 ש"ח ינתן על אחזקת כלב ללא רשיון וללא לוחית על צווארו ו/או החזקת כלב בשטח ציבורי שאינו קשור ברצועה וללא מחסום פה קנס בסך 430 ש"ח יינתן בגין כלבים משוטטים ו/או עשיית צרכים של בע"ח" אכיפת החוק תעשה ע"י הפקח העירוני. מושי - מי אוכף את החוק בישובינו הקטן אך המלא בכלבים משוטטים?? כיצד ניתן להפוך לנאמן נקיון או לפקח (בהתנדבות) והאם זה מספיק לאכוף את החוק? תודה!

lh yomtov

New member
איתור הכלב הנושך

כזכור בני ננשך ע"י כלב משוטט בשבוע שעבר, ברצוני להודות לכל אותם תושבי הישוב, שהביעו אכפתיות ורצון רב לאתר עבורנו את אותו הכלב. הכלב אותר לבסוף בלפיד,ברחוב הדקל ומתברר שבעליו נוהג לשחרר את שני כלביו מזן פוינטר מחצר ביתו, ישירות לכיוון השטח הפתוח שבין לפיד לכפר האורנים וללא כל השגחה. ברצוני להביע תודה מיוחדת לנדב אלרועי שסייע רבות לאיתור הכלב.וכן ברצוני לעדכן כי ניתן לפתוח בהליך פלילי במשטרה כנגד בעלי כלבים המפקירים את כלביהם כנגד ילדנו. ושוב תודה משפחת עובדיה.

rasti9

New member
עסק מסריח

למה לפקח? כאשר כל פיסת אדמה של הגינון ביישוב מלא בחחחח...

תינוק בן 7 שבועות נפגע בגלל כלב

אמש (מוצ"ש) טיילנו בשעות הערב המאוחרות ביישוב עם שני פעוטות (7 שבועות ושנה וחצי) וכלבה קשורה ברצועה. כאשר עברנו באחד הבתים התנפל עלינו כלב שיצא מהחצר וגרם לכך שהכלבה שלנו שניסתה לברוח, הפכה את העגלה שבה שכב בשלווה התינוק בן השבעה שבועות. הארוע למזלנו לא נגמר באסון אלא רק בפגיעה קלה לתינוק והמון לחץ והיסטריה ועגמת נפש להורים. אני יודעת שדובר הרבה על נושא הכלבים המשוטטים, אך הפעם זה לא היה סתם אי נעימות. הפעם תינוק פעוט נפגע באמת. לא ברור לי למה כל כך קשה לשמור על הכלבים סגורים בחצר. האם באמת אותם אנשים שמשחררים את הכלבים שלהם מוכנים לקחת סיכון כזה? ואם האירוע היה נגמר אחרת? אני פונה לכל אותם אנשים שמשחררים את כלביהם - מאחר ושאר תושבי הישוב אינם מעניינים אתכם, והינכם חושבים על טובתכם בלבד, אולי תחשבו על התביעה שיכולה להרוס לכם את החיים במקרה ויקרה אסון!!! מה ניתן לעשות עם הכלבים המשוטטים ובעליהם? למה בישוב שמתיימר להיות שונה עם אוכלוסיה ברמה לא מצייתים לחוקים ולא מתחשבים באחרים. חבל. חבל שגם פה אי אפשר להסתובב פה בלי לפחד. קלרית

lh yomtov

New member
זה המקרה הרביעי ביישוב.אני מציעה

שלוכד הכלבים יעבור לגור ביישובנו.גם תלונה במשטרה לא תזיק, כבר יש אחת כזו.

היום הבהיל אותי כלב..

הלכתי לחנות של חגית ואז הלכנו אני ו נ' לסוף הרחוב והתנפלה עלינו כלבה בעמק 15 או 14 שהייתה משוחררת... טפלו בכלבים המשוטטים.. אהה ו.. כל הגן שעשועים מלא בחרא...

הלוואי שהחוק הזה..

היה פועל ביישות שכנה שלי מפחדת לחזור הביתה היא 2 שניות מהבית רואה את הכלב בוכה ולא חוזרת הביתה.. (מדובר בילדה בת 10)

למעלה