תינוק חדש

אמלה2

New member
תינוק חדש

יש לי ילדה בת שנתיים וקצת ולא מזמן ילדתי בן. מאז הלידה ישנה בעיה שחוזרת על עצמה כל בוקר. ביתי התרגלה שבבוקר היא נכנסת למיטה שלי ונשארת שם עד שצריך לקום ולהתארגן. מאז שנולד התינוק הוא בד"כ איתי במיטה כיוון שהוא יונק. כל בוקר היא נכנסת ורוצה ממני משהו (לפעמים בקבוק, לפעמים שאני אדליק לה קלטת ולפעמים סתאם להתפנק איתי). אם אני אומרת לה שאני לא יכולה כרגע ושאולי אבא יעזור לה היא לא מסכימה ומתחילה לבכות כאילו מי יודע מה עושים לה. אנחנו לא מצליחים להרגיע אותה ולבסוף אני מסיימת להניק ועכשיו גם התינוק בוכה איתה. הסצנה הזאת חוזרת כל בוקר. אין לי מוסג מה לעשות איתה. אנחנו מנסים לא להתרגז אבל זה קשה וכמעט תמיד הבוקר מסתיים בזה שאני קמה בעצבים ואני מארגנת אותה לגן והיא הולכת. אשמח לקבל עצות כדי לעזור לה להבין שעכשיו יש תינוק חדש ושלפעמים היא צריכה לחכות כדי לקבל את מבוקשה. כשאני ממדברת אליה ככה אני מרגישה שהיא לא מבינה אותי (או לא רוצה להבין) אני מרגישה שאני מדברת וששום דבר לא חודר אליה. יש בקרים שהיא מקבלת עונש (לא תקבל ממתק) אבל אני מרגישה שזה גורם לה ליותר תיסכולים כי בוספו של עניין מה שהיא רוצה זה שאני אקום ואחבק אותה ולפעמים אני לא יכולה.

ilanitb2

New member
תינוק חדש

נסי להניק לתקופה יותר קצרה כל המצב כמובן חדש לה אם היא הולכת לגן הייתי מציעה לך להקדיש לה יותר תשומת לב שהיא בבית . התינוק כל היום איתך מאמא ל 3

אתי אתי

New member
../images/Emo49.gif - ארוך...

אני כל כך מזדהה...
, בטח יש פורומים שיותר יעזרו לך, אני רק יכולה להגיד מנסיוני האישי שלקראת הלידה של הבן השני היינו בטוחים שלנסיכה שלנו יהיה ממש קשה, והפלא ופלא, היה לה ממש קשה...ואז באיזה שהוא שלב התאפסנו על עצמנו הבעל ואני, ואמרנו - זה המצב, זה בסדר גמור ואפילו כייף, אולי זה שינוי אבל היא מספיק חזקה כדי להתמודד איתו, וקרה נס...גם היא התחילה לראות את הדברים כך... המלצה שלי - תקדישי ביום זמן אליה בלבד. אולי כשאת לוקחת אותה מהגן, אולי באמבטיה, בארוחת ערב...ותגידי לה שעכשיו אמא רק שלה ובואי נעשה כייף. כשהיא תדע שיש לה זמן קבוע שהוא רק שלה, יהיה לה קל יותר לותר על שטחים כבושים...זה לא קל הסיפור הזה, אבל זה חלק מהחיים וזה מה שהופך אותם למעניינים...

אמלה2

New member
רעיון טוב אבל קשה לייסם

גם אם אני מאוד רוצה שיהיה זמן קבוע לשחק איתה התינוק יונק כל שעתיים והוא הרבה על היידים. איך אפשר לתת לה זמן כשהוא פשוט לא קיים?

למעלה