תינוק שכל הזמן חולה :(

מעיין2005

New member
תינוק שכל הזמן חולה :(

שלום יש לי תינוק בן 10 חודשים שנידבק בכל וירוס כל כמה שבועות. יש לציין שהוא איתי בבית ולא בגן למרות שנפגש פעם ביום עם קבוצה של כ-10 תינוקות ומשחק איתם בגינה בכל יום למשך שעתיים. האם יש משהו שניתן לתת לו על מנת לחזק אותו? אני כבר מיואשת ומותשת :( מעיין

תיכף יבוא אלישוע אל יאוש !

ובכלל... מנסיוני ואת יכולה לעיין קצת כאן בשאלות, הומאופטיה עוזרת מאוד לילדים ולתינוקות שהם כמו לוח חלק. ואפשר לסייע להם לדעתי יותר במהירות מאשר למבוגרים ! כל הכבוד לך על כך שאת מגדלת כך את ילדך. אני בטוח שהוא מקבל ממך הרבה מאוד... בהצלחה וגידול קל ומהנה דניאל

תינוק שכל הזמן חולה

מעיין שלום בגדול יש צורך לחזק את מערכת החיסון של התינוק ניתן להתחיל עם ויטמין C פרוטק ופרוביוטיקה. יש צורך להתייחס גם לתזונתו ובמידת הצורך להוריד מזון אל בסיס חלב. בריאות שלימה אורן מזרחי

מעיין2005

New member
תינוק חלשלוש

שלום אלון, ראשית תודה על התגובה המהירה. שאלה: האם אתה בטוח שניתן לתת את מה שכתבת לתינוק בן 10 חודשים? ואם כן אז באיזה מינון? תודה מארש מעיין

תינוק חלשלוש

מעיין שלום ראשית- אם לא היית מאמין-לא הייתי יודע-אם לא הייתי יודע-לא הייתי בטוח-אם לא הייתי בטוח-לא הייתי כותב!!! ועכשיו ברצינות אכן יש פרוביוטיקה(חיידקים חיוביים)המיועדים לתינוקות-בצורה של אבקה שמוסיפים למזון או לשתיה. יש גם ויטמין-C נוזלי המיועד לילדים ולתינוקות וכן יש גם פרוטק או משהו בסיגנון בכל הפארמים למיניהן המיועדים לילדים ולתינוקות. ועכשיו אני כותב כי אני מאמין שאני בטוח... אגב השם הוא אורן בברכה

מעין שלום וברוכה הבאה

ממתי זה נמשך כך. באופן כללי חשוב להדגיש שמסגרת של גן אינה הסיבה העיקרית לחולשת מערכת החיסון, נכון שבמסגרות צפופות יחסית זה שיח יותר אבל אם נתבונן נראה שלא כל הילדים חולים או נדבקים, כלומר יש הבדל בתנגודת החיסונית של כל פעוט. יכולות להיות כל מיני סיבות לתנגודת חלשה והריפוי בסופו של דבר צריך להיות בהעצמתה. זה מתאפשר בעזרת רמדי (התרופה הומיאופתית) מסויימת שתבחר במיוחד עבורו ועל פי מאפיינים כלליים של ביטויי החולי שלו, ונסיבות או סיבות החשודות ככאלה שהשפיעו עליו והחלישוהו והפכו את המצב לכמעט כרוני. ועם זאת אני קורא לך שלא להתייאש כלל. את עייפה ואני מבין. הטיפול ההומיאופתי עצמו מאוד פשוט ובטוח והתגובות אליו ברוב המקרים מהירות מאוד, ובמיוחד בגיל של תינוקך. לצערי מכאן אין ביכולתי ממש להיות לך לעזר, אך אם תחפצי באינפורמציה נוספת את מוזמנת לשלוח אלי מסר אישי ואשוב אלייך בחפץ לב. ברכות ושפע מכל טוב. נ.ב האם הוא עומד לקבל חיסון, איך הגיב לאלה שכבר קיבל ומה מצב עורו ( איזור ההחתלה וכו') והאם אתם מורחים משחות כלשהן? שובי אלי. אלישוע

למעלה