תינוק שסובל מהתכווצויות וכאבים

• פותח הנושא Ana14
  • פורסם בתאריך

Ana14

New member
תינוק שסובל מהתכווצויות וכאבים

לפני 5 שבועות נולד לנו ילד שלישי, התינוק ניזון ממטרנה רגילה כבר שלושה שבועות (לא ארחיב כרגע בפרטים לגבי ההנקה) בכל מקרה כבר שבועיים בערך שהוא סובל כל היום (אבל באמת כל היום) מהתכווצויות ומה שנראה כמו כאבי בטן חזקים מאוד כולל גזים, אני עושה לו עיסויים, מקפלת ברכיים לבטן (חלק משתחרר..) אבל הוא ממש אומלל כל היום והלילה, וגם אני ואחיו הגדולים כמובן.. רופא ילדים אחד אמר לי שאין מה לעשות וצריך לחכות לגיל שלושה חודשים, מה שנראה לי כתגובה לא אחראית, רופאת ילדים אחרת שהייתי אצלה אתמול אמרה שהוא נראה לה יותר סובל מצרבת ולא מגזים ולמרות שהוא לא פולט כמעט המליצה לנסות תרופה בשם "אלגיקל" מחיפוש שלי בפורומים שונים באתרים מדבר בתרופה לפירקוסים וכו, התרופה חשוב לציין עשתה פלאים מאתמול, הילד רגוע וישן הרבה הרבה יותר טוב, לפחות בצורה הגיונית לגילו. השאלה האם התרופה מתאימנ למצב המתואר, האם יש פרק זמן מוגבל שמותר לתת אותה והאם יש משהו אחר שהיית ממליץ לבדוק. לא ציינתי שהיציאות שלו רגיליות (צהובות רכות פעם ביומיים) תודה רבה

Ana14

New member
כמה פרטים שלא כתבתי

ההתכווצויות והפיתולים הם בשעת האכלה עצמה, קשה לו מאוד לאכול והוא כאילו לוחץ כל הזמן אבל לא כמו לקקי אלא כאילו משהו ממש קשה לו, אין לו גרפס כי הוא רק מתחיל לאכול אני מנסה להאכיל כל 3-4 שעות כדי להפריד האכלות, הרבה פעמים אחרי שעה וחצי שעתיים הוא לא רגוע ו"מחפש" אז אני נותנת לו 20-40 CC משקה שומר סה"כ הוא אוכל 6 ארוחות של 110 בערך הוא שוקל 4300 אז זה נראה בסדר לפי כל מה שכתבת (לא כולל את התה כמובן) השאלות הן בהודעה הקודמת לגבי הטיפול שהרופאה הציעה..

אי שקט

ייתכן ובכל זאת מדובר בקוליק- עויתות מעיים- אבל התגובה הטובה לאלגיקל והבכי בעיקר באוכל מעידים כי אכן יתכן ומדובר ברפלוקס- אלגיקל במינון של חצי כפית לאחר ארוחה מובלת כטיפול ברפלוקס- מדובר בתרחיף אצות שמוריד את חומציות הקיבה ומסמיך את הכלכלה- זה לא טיפול להתכווצויות אלא לרפלוקס אני בטוח שאתם בידיים טובות של הרופאה ואם את עדיין בלחץ ניתן לפנות לגסטרו ילדים להתייעצות בהצלחה

למעלה