תינוק
דביק
מאת ריטה...

champ

New member
תינוק ../images/Emo95.gif דביק ../images/Emo6.gif מאת ריטה...

לא לשכוח להדליק רמקולים
צ´מפ.

gaia20

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גדול!!!!

lupland

New member
ענק

גדול? ענק לדעתי היי איך אני יכול לשלוח את זה לתיבת דואר שלי?

champ

New member
אתה לוחץ על הקישור המצורף

עם לחצן ימני ובוחר שמירה בשם, מגדיר לו מקום אצלך במחשב ומשם לתיבת המייל היוצא...... ראה תמונה להמחשה ---->>>>>>>
צ´מפ.

lupland

New member
מועדף על המועדפים

טוב.חקלאי כמו חקלאי עשיתי דבר אחר.שלחתי את זה למועדפים אצלי ומשם לדואר אבל בכול אופן תודה חוץ מזה קיצצו שם בחצי אחוז.עכשיו זה הכול עניין של פרשנות ואיך רוצים לתרגם את זה. יהיה טוב שוב תודה אסף

שי פ

New member
אין כמו צחוק של עולל כדי להרגיש טוב

אגב, הרקפות והפרחים שמסיחים את הדעת.....גם הצחוק הוא כזה. נסו פעם בזמן שאתם מדוכאים או כועסים על מישהו לצחוק צחוק מתגלגל, משחרר, שמתחיל בחיוך כפוי וממשיך בצחוק רועם. זה ישפיע עליכם ועל סביבתכם. אסף, אני כאן, בעיקר קורא, מתעניין, אבל ממעט להגיב. מה גם שלאחרונה הזאב שלי חזר מארצות הדרום, ובא לבקר. הפרקים כואבים, אז אני ממעט להקליד, והעייפות עצומה. לקחתי שלושה ימי חופש עכשיו, כי הגוף אומר להישבר. גם בדיקות הדם התדרדרו, והאנטי די אנ איי קפץ ל18. בקיצור - אני מודלק ולא בגלל אקסטזי או תוצרים אחרים. מקווה שהכל אצלכם טוב, וזכרו הצחוק טוב לנש(י)מה.

lupland

New member
רקפות לשי

היי שי. העיניים כבר כבות תיכף אבל אני מאושר לפגוש אותך כאן. מצטער לשמוע על הזאב שחזר. אבל עולה בי מחשבה כרגע. היות ואתה עוסק בהוראה אולי תוכל לתת לשירי כמה טיפים ברגע שתרגיש קצת יותר טוב.המסכנה החמודה נפלו עליה אחינו הגברים הצעירים ומנסים לשבור את רוחה.אבל הם לא יודעים שהיא לא תישבר.היא משלנו.זאבה גזעית(עם תעודות) טוב.כמו תמיד.שהשטויות אצלי עולות (ואם תשים לב הם עלו כבר מתחילת הערב) אז זה אומר שהגיע הזמן לפרוש. שי.תהיה חזק ותרגיש טוב.ד"ש בבית ומקווה שזה יעבור מהר. אסף

ל3

New member
הי שי

מקווה שבמהרה תחזור לאיתנך. באמת לא ראיתי אותך פה הרבה זמן. ואל דאגה אני כבר אזרוק איזה מילה למרצים שם (
). המון בריאות

ל3

New member
לגבי האנטי דנא

יש משהו שאני לא מבינה. כבר נתקלתי בכמה אנשים שאמרו שאנטי דנא יותר מ12 או 14 זה גבוה ( שי ונראה לי שגם טלי) אבל אצלי הוא יוצא תמיד בסביבות ה 20 פלוס ו 30 פלוס ובערכים למטה רשום שרק מ-20 ומעלה זה חיובי. מישהו יכול להסביר את השוני הזה בבדיקות?

gaia20

New member
שירי, אולי את מתבלבלת?

אולי את מדברת בטעות על שקיעת דם ולא אנטי די.אנ.אי?

ל3

New member
גאיוש´

אני מתכוונת לאנטי דנא. רשום בטבלת הערכים למטה שזה צריך להיות מ 0-20. האם יתכן שישנם ערכים שונים לבדיקה אחת בבתי חולים שונים ? ( אצלי זה מבלינסון) כי אם לא אז אני מבינה שהערכים שלי מאוד גבוהים

champ

New member
היה שווה בהחלט! ../images/Emo24.gif

קבלי כמה פרחים מהולנד.........
צ´מפ.

lupland

New member
צבעונים

אלו טוליפים-צבעונים. לפני שנה הבאתי(גנבתי.לקחתי בהשאלה) אבני בזלת מסותתות מכל מיני מושבים שעבדתי בהם ברמת הגולן ובניתי לי בחצר מסלעה יפה ובה שתלתי 92 צבעונים מכול הצבעים. כל מילה על יופי פשוט מיותרת. תמונות אין לי אבל זיכרון יפה...יש מעניין אם השנה הם יפרחו שוב. לילה טוב

ritosh

New member
אסף

בסוף לא תישאר לנו ברירה. נצטרך לבוא ולראות!

ל3

New member
יפה

נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא נורא ..............................................................

למעלה