תיסוף בויטמינים ומינרלים - מינון

Bambily

New member
תיסוף בויטמינים ומינרלים - מינון

אני מתספת את בני בן השנתיים (15 ק"ג) בקפסולה אחת של נוטרה. מומלץ ע"פי הגדרה של קירקמן לתת שתי קפסולות, אך אני חוששת שאולי זהו מינון לאדם מבוגר ולכן אני נותנת רק קפסולה אחת. להלן המרכיבים של שתי קפסולות: 2 capsules contain Vitamin A 2500 IU Vitamin D 200 IU Vitamin C 60 mg. Vitamin B1 7.5 mg. Riboflavin 7.5 mg. Niacinamide 20 mg. Vitamin B12 10 mcg. Pantothenic Acid 10 mg. Vitamin E 30 IU Folinic Acid 400 mcg. Biotin 200 mcg. Magnesium (Glycinate-Oxide) 100 mg. Zinc (Citrate) 10 mg. Manganese (Sulfate) 1500 mcg. Selenium (Chelate) 25 mcg. P5P 50 mg. Iodine 100 mcg. כאמור זהו מינון של שתי קפסולות. האם מינון של קפסולה אחת מספיק או שעלי לתת מינון של שתי קפסולות. כמו"כ בני החל לאחרונה לנשוך בחוזקה כל דבר שמכניס לפיו.אני חוששת שזה תוצאה של מחסור בויטמינים או מינרלים. תודה על עזרתכם.

Bambily

New member
אנא חברי הפורום - עיזרו לי לגבי תיס

תיסוף בויטמינים ומינרלים

neomyz

New member
נוטרה

אנחנו מתספים ילד בן 3 וחצי ששוקל 18 ק"ג ב- 2 קפסולות של נוטרה. בעקרון, כמו שהבנתי, הילדים שלנו צריכים כמות גדולה יותר של ויטמינים מאשר ילד רגיל. נוטרה בכמויות גדולות עלול לגרום להיפריות. תנסי ותראי מה התגובה. אצלנו זה גרם קצת להיפר, אבל גם מאוד אושש אותו מתקופה ירודה אחרי שהתחלנו את הדיאטה ללא גלוטן וקזאין, שהחלישה אותו מאוד בהתחלה.

Bambily

New member
מדוע אינכם עונים לי? אני חוזרת שוב

על שאלתי בנושא תיסוף בויטמינים ומינרלים, השאלה כתובה לעי"ל

razgalili

New member
הסיבה שאני לא עונה לך

זה שמה שביקשת הוא הרבה עבודה ועדיין לא הגעתי לעשות את זה. יש כאן 15 רכיבים, אני יכול לשלוף לך תשובה מהמותן ולהגיד שהמינון של קירקמן צריך להיות בטוח גם לילדים קטנים מאד, והילד שלך מן הסתם צריך יותר, אבל זאת לא תהיה תשובה רצינית, אם אם היא תהיה נכונה אז כדי לענות ברצינות צריך ללכת ולמצוא את מינוני המינימום והמקסימום של כל אחד מהתוספים ביחס למשקל גוף + המינון המומלץ ולעבור על מה שרופאים בתחום כותבים על זה, כדי לראות אם יש יוצאי דופן וזה המון עבודה. ועד שאני אתפנה לעשות את זה אני רק יכול להגיד שהמינון של קירקמן צריך להיות בטוח גם לילדים קטנים מאד, והילד שלך מן הסתם צריך יותר.

Bambily

New member
תודה לך רז, אודה לך מאוד אם תוכל

לבדוק לי לאחר התעמקות בנושא. וכאשר יהיה לך זמן.

למעלה