תיסכול מהתפקיד בעבודה מה לעשות

ronenr123456

New member
תיסכול מהתפקיד בעבודה מה לעשות../images/Emo10.gif

אני עובד בחברה קטנה כעוזר שיווק את רוב התהילה מקבלת מנהלת השיווק בחורה חסרת מוסר עבודה שיותר מקשקשת מאשר לעבוד בפועל,חלק גדול מהתפקיד שלי זה טלמרקטינג אני מרגיש שאני לא סובל את התפקיד והוא קטן עליי ומגיע לי משהו טוב יותר מצד שני אני גם שולח קו"ח כל הזמן ולמדתי פרסום שיווק ויחסי ציבור ואפילו קריינות רדיו \אבל בשל חוסר נסיון לא מצאתי דבר וגם איזה שלושה חודשים לפני שעבדתי לא מצאתי עבודה מה לעשות?????

הי רונן

הי, אני מסיקה מדבריך שזוהי העבודה הראשונה שלך בתחום השיווק? האם הבנתי נכון? האם למדת לימודים גבוהים בתחום או שמדבר בלימודי תעודה? אתה מספר שאתה מתוסכל בעבודתך ומספר שאת רוב התהילה מקבלת מנהלת השיווק. מה החלק שלך בהצלחת מחלקת השיווק? מה כולל התפקיד שלך מלבד טלמרקטינג? איזה מיומנויות וכישורים למדת בתפקיד הזה שלא היו לך קודם לכן או ששיפרת? לאיזה תפקיד אתה שואף להגיע? מהם הצעדים שאתה עושה מלבד שליחת קו"ח כדי להגיע לשם? אתה שואל מה לעשות. השאלה המרכזית היא האם אתה חש שהעבודה שלך היום מקדמת אותך במשהו לעבר המטרה הבאה שלך? ואם לא, מה אתה מוכן לעשות בשביל לשנות את מקום העבודה, שלא עשית עד עכשיו? בהצלחה! אילת לבנון אימון אישי וייעוץ קריירה

למעלה