תיסמונת אינטרנט אצל בנות.

TalKz

New member
תיסמונת אינטרנט אצל בנות.

לא אחת יצא לי כבר לצאת עם בנות מהאינטרנט, חלק הלך טוב, חלק מוזרות, חלק לא יודעות מה הן רוצות מעצמן וחלק אחלה בחורות. אבל! יש את סוג הבחורות, שיש להן קטע כזה, שאתה נפגש איתן פעם אחת, אפילו שהן גרות במרחק של שני מטר ממך, ואתה מוכן לבוא אליהם באוטו (ויש לך אוטו זמין כל הזמן) הן מדברות איתך באינטרנט, ואז אתה מציע להן לצאת עוד פעם, או במקום זה לדבר בטלפון, והן לא רוצות, והן ממשיכות לדבר איתך באינטרנט. אחרי שאתה מבהיר להן שאתה לא מעוניין בקשר באינטרנט, ושאם היא רוצה לדבר איתך , שתתקשר, הן עדין... ממשיכות לדבר איתך באינטרנט! ואז אתה אומר להן עוד פעם, תקשיבי, לא רוצה לדבר באינטרנט! אני מעדיף לראות את מי שאני מדבר איתו ולהפגש איתו. מה לעזזל ?
וזה קרה לי יותר מפעם אחת! למישהו זה עוד קרה? מה הוא עשה? ומה עושים?

בזוז

New member
אני חושבת...

שבנות שלא רוצות להמשיך להפגש איתך או לדבר איתך בטלפון ורק דרך האינטרנט פשוט לא מעוניינות בך! מאחורי מסך המחשב ועל המקלדת הכל יותר בטוח ולא מסוכן - אני "יוצאת החוצה" אבל נשארת ב-ד' אמותי במבצרי וביתי. אם לא פגשת ולא דיברתם בטלפון מעולם, והיא מסרבת - אז היא לא פנוייה (כמוני למשל, רק שאני מבהירה זאת מייד). אם נפגשתם והיא מסרבת - אז יתכן שלא מצאת חן בעיניה מבחינה חיצונית, אבל נחמד לה לשוחח עימך, ועדיף דרך המחשב כי זה פחות מחייב ואינטימי מהטלפון (בכל זאת לא שומעים טון דיבור ואינטונציות). בקיצור - מבלי להעליב אותך חלילה - הן פשוט לא מעוניינות בך זרוק אותן - אם לא מתאים לך קשר וירטואלי.

TalKz

New member
זה בדיוק מה שאני אומר להן

שאני לא רוצה להמשיך לדבר איתן באינטרנט, ושלא ידברו איתי באינטרנט. ואם הן רוצות , שיתקשרו! אבל הן ממשיכות לדבר איתי באינטרנט!. יא ראבק.

TalKz

New member
מילא לא היית רוצה להמשיך איתי

איזה קשר, אז אל תשלחי גם הודעות באינטרנט, אבל, הן שולחות.

אורזמן

New member
חשבת לרגע שאולי...........

הן רוצות קשר לידידות באינטרנט, ידיד כזה שהן יכולות לפרוק בפניו את כל מה שמציק להן ומה שגורם להן אושר ...... אם רצונך בידידות וירטואליות, שמור על קשר.... ותמשיך לקבוע עם כאלו שיפגשו איתך למטרות אחרות.

Vdrums

New member
יש כאלה.

רוצות להיפגש ואח"כ זה חוזר למחשב. טיפשי לחלוטין, אם מישהי רוצה קשר וירטואלי אז למה להיפגש? בוא נישאר ידידים זה המשפט הכי מעפן שיש, זה יכול להניס שתי תוצאות, האחת אין לך מצב בכלל ואני מקווה שעניין הידידות ירחיק אותך ממני. השניה, אני אשאר ידידה שלו כדי להשאיר אותו בתור אופציה (כן כן כמו בבורסה
)

דנה551

New member
יש כאלו שמחפשות ידיד לדבר איתו

ולפעמים נקלעים לסיטואציה של הכרות שמתחילה דרך המחשב ולאו דווקא מתפתחת לרומנטיקה אלא ידידות שלפעמים יכולה להיות כנה ואמיצה ולא בהכרח מובילה לקשר שמעבר למחשב. אני בטוחה שמי שתרצה ליצור איתך קשר שמעבר למחשב ותפגש איתך תמשיך איתך את הקשר הטלפוני ואת הפגישות וזו במידה וכן נוצרה בינכם כימיה במציאות. ביי ובהצלחה...

k e r e n m

New member
חמוד..

מי שמבהיר כוונות אין לו בעיה,ואם זה קרה לך יותר מפעם אחת כנראה שאתה לא ברור מספיק בקשר למה שאתה מעוניין. או שפגשת בכאלו שאין להן עניין להעביר את "הקשר" הוירטואלי למציאות גם זה קורה.וכמו שטענת בנט תפגוש מגוון של אנשים,בדיוק כמו "בחוץ".אז אל תתרגש יותר מדי....ובהצלחה.

TalKz

New member
אני מאד ברור,

ההפך, אני ישיר איתן בקטע, לי אין כוח לכל המשחקים האלה של לנחש מה היא רוצה. אני שואל אותה מה היא רוצה, ואומר לה שהיא מוצאת חן בעיניי, ואם היא רוצה לעשות משהו. אני באמת חושב שאני אשים את כל מי שרוצה לדבר איתי באינטרנט אחרי שנפגשתי איתה באגנור או משהו. זה לא לעיניין וזה לא שאני לא נותן צא'נסים, אני מציע כמה פעמים , ואומר לה גם ליזום אם זה לא קורה, אז להתראות!

למעלה