תיסמונת הדיסטורשן

maor77

New member
תיסמונת הדיסטורשן

שלום לכולם אני רוצה לדבר איתכם על מחלה שתוקפת רבים מאיתנו אפילו את רובנו "תיסמונת הדיסטורשן" היא תופעה של ניגון בדיסטורשן לא משנה מה מנגנים למה מנגנים ואיך העיקר שיהיה דיסטורשן אני מסתובב הרבה ורואה הרבה נגנים ושפשוט לא יכולים לנגן בלי דיסטורשן וזה מכה גיברותי ורבותי פשוט מכה לא שיש לי משהו נגד האפקט הרועש בכלל לא אני פשוט חושב שצריך לדעת להכניס אותו בזמן והוא יכול להוסיף המון את המושג "תיסמונת הדיסטורשן" לא המצאתי אלה שמעתי מאחד גדולי הנגני גיטרה בארץ. דיסטורשן עושה עוד דבר הוא אפשר לומר בולע טעיות זאת אומרת אתם מנגנים בדיסטורשן במהירות וכל טעות שאתם עושים הדיסטורשן פשוט בולע וזה נותן השליה של נגינה טובה בעצם שאם תנגנו clean אז באמת תראו כמה אתם טועים

M o o s h i t

New member
גם אני חושבת שזה מכה

יש מקרים בודדים ומאוד ספציפיים שבהם זה מתאים, אבל בהחלט לא תמיד!

צודק בערך..

באמת זה בולע טעויות אבל אף אחד לא אמר שזה דבר רע.. בגלל זה לומדים לנגן בלי דיסטורשיין ואחר כך זה נשמע אפילו עוד יותר טוב כשלא עושים טעויות... מה שאני אומר הוא שהכל תלוי בסגנון המוסיקה שמנגנים...

orbiti

New member
להבא

אני חושב שעדיף שתשאל שאלות כאלה בפורום כלי נגינה ונגנים. אני חושב ששם תקבל הרבה יותר תגובות לנושאים האלה, למרות שהוא סה"כ לא לגמרי מנותק מנושא הפורום

למעלה