תיספורת לכלב בעד או נגד?

גלי29

New member
תיספורת לכלב בעד או נגד?

מה היתרונות לדעתכם? החסרונות?

smagi

New member
החיסרון היחידי זה המחיר

לעומת זאת הרבה יתרונות: - לכלב נעים יותר - פחות פרעושים - פחות שערות בבית וגם על החיסרון היחידי אפשר להתגבר אחנחנו קנינו מכונת תספורת לכלבים ופעם בחודש - חודש וחצי בעלי מספר את הכלבה (שאוהבת מאד את התספורות - דרך אגב)

מרקורי

New member
שאלות לגבי תספורת

מאיזה גיל מותר לספר כלבים (גורים בפרט ? ) האם בחורף מותר לספר או שצריך להשאיר גודל מסויים של פרווה ?

natalyrst

New member
תיספורת לכלבים-בעד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יש לי כלב פקינז, מלא בשיערות, והוא נורא נורא סובל... במיוחד בקיץ. גם אמא שלי סובלת מהשערות שמתפזרות בכל הבית. לכן, פעמיים בקיץ, אנחנו לוקחים אותו למספרה, ומספרים אותו... הוא נורא אוהב את זה
כשהוא חוזר הבייתה חתיך ומסופר הוא מתחיל לקפוץ על הספות, ולנבוח, והוא ממש ממש שמח
העסק קצת יקר, ולכן לאחרונה קנינו מכונה לסיפור כלבים, ואבא שלי מהקיץ הבא יספר אותו.
יש גזעיים מסויימים שאסור לספר אותם כגון: סאמוייד, זה לא גודל להם אחר כך. כדאי לברר לפני שמספרים

תיספורת לכלבים

עיקר היתרונות הם לבני-הבית, פחות שערות שיש לטאטא יום יום. יש לבדוק היטב אם תיספורת לא תגרום לנזק עתידי בצמיחת השיער, כפי שציינו כאן, יש גזעים שתיספורת פוגעת בצמיחת השיער. לא רצוי לספר בחורף - השיער, מבודד בפני הקור, ובאותה מידה הוא יבודד גם מהחום. בקיץ, אין להוציא כלב מסופר בשעות הצהריים לשמש, אין לו הגנה בפני השמש. יש כלבים, שתיספורת פוגעת בדימוי העצמי שלהם ויקח להם זמן לחזור לעצמם. וכפי שנאמר בפורום שכן, יש לבקש מהספר לא לגלח עד העור.

shoko kiss

New member
תספורת בבית

לי יש פודל... לספר אותו זה הסיוט הכי נורא שיכול לקרות. הייתי לוקחת אותו למספרה מיוחדת של כלבים, הבעיה היא שהוא עלול להבהל מהחוויה הזו מכיוון שזה כלב נורא עדין ובקושי עומד בתספורת ידידותית בבית... כך שבלי ברירה אני סובלת פעם בחודשיים, ומספרת אותו בכוחות עצמי. לוקח איזה יומיים אבל בסוף מתגברים:)

למעלה