תיעוד של ההופעה

נובו21

New member
תיעוד של ההופעה

שבוע טוב לכולם יש למשהו מושג אם יצא בעתיד תיעוד בוידאו ובדי וי די ההופעה של ריטה? שיהיה אחלה שבוע לכל הנשמות הטובות

The Juck

New member
../images/Emo19.gifשבוע טוב נובו

בדיבור קצרצר עם נציג הליקון הבנתי שהדיוידי יצא ואין לו מושג מתי..... אבל כל זה היה לפני הפרשה עם שרית חדד אז אי אפשר לדעת מה קורה בשלב זה. מחר אני יתקשר להליקון לבירור נוסף.......... ומה שאני זוכר מהשיחה הקודמת הוא אמר שהווא לא יודע בקשר לדיסק הוא דיבר איתי על דיוידי.. לדעתי דיסק מיותר להוציא...ולא נראה לי שיוציאו דיסק שבוע טוב לכולם.

new2noam

New member
תראה. . .

אני שאלתי אותה אחריי ההופעה בהיכל אם הולך לצאת די וי די של ההופעה והיא ענתה לי: "אם אני יוציא דיוידי אתם לא תבואו להופעה שלי..."

The Juck

New member
../images/Emo19.gifחחחחחחחחחחחחח................

זה ברור שאם היא תוציא דיוידי אז הוא יצא אחרי שלייב יגמר....ברור שהיא לא תוציא תוך כדי ההופעות...... השאלה אם היא תוציא דיוידי אחרי שתגמור את סיבוב ההופעות... עכשיו אני מתקשר להליקון לראות מה קורה...

The Juck

New member
../images/Emo19.gifציטוט:

"באופק הנראה לעין לא יצא בקרוב!" :( אב יש לי הרגשה שיצא בכל זאת! (כמובן אחרי סיבוב ההופעות....) בעצם מה אנחנו עצובים???? אנחנו צריכים להיות שמחים שכרגע אנחנו יכולים לראות את המופע הזה.... ואחריו כנראה שיצא הדיוידי

petit

New member
וזה מוביל לשאלה הבאה...

מה השוני בין הופעה להופעה ? הכוונה היא לא בשירים (הם מדהימים תמיד) אלא לתכנים הכאילו ספונטניים. אני כותבת 'כאילו ספונטניים' מאחר ובהופעה וברדיו היו המון חזרות .והביקורים המשפחתיים וכו... אני לא מתלוננת פשוט תוהה....

The Juck

New member
../images/Emo19.gifבהופעה האחרונה בירושלים........

ריטה דיברה מלא...(כמו באהבה גדולה ובתפתח חלון) חבל כי בלייב היא בקושי דיברה ועכשיו היא מדברת מלא וחבל.....

petit

New member
למי שהיה בירושלים

עוד שאלה, בביצוע שביל הבריחה לפני הפאנץ ליין היא אמרה ''אתה עם הכובע-צא ותבעיר את העולם-זה התפקיד שלך...'' וכולם התלהבו-למי היתה הכוונה?

The Juck

New member
../images/Emo19.gifיש קטע ריקוד כובעים---->

שהיא רוקדת ושרה עם הכובע, באמצע שביל הבריחה היא זורקת את הכובע לקהל..והאדם שהיא דיברה אליו תפס ת'כובע שעליו כתוב: "צא וותבעיר את העולם, מחבקת ריטה". השאלה שלך מופנת לכל מי שהיה בהופעה, לא רק בירושלים... והנה תמונה שאני צילמתי מקטע הריקוד של הכובעים--->

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif אהמ.

"תבהיר", לא "תבעיר". מה, אתם רוצים שהעולם יעלה באש

למעלה