תיקוווון עלייי... אהבה אפלטונית:...:משפחה חברים
O orianush New member 25/7/05 #2 למה את לא משרשרת?!?!?! תשרשרי את זה לאן שזה קשור! ואל תפתחי סתם הודעות חדשות! מה לא ברור?? כמה פעמים צריך להסביר לך?? אריאל אולי תסביר לה..
למה את לא משרשרת?!?!?! תשרשרי את זה לאן שזה קשור! ואל תפתחי סתם הודעות חדשות! מה לא ברור?? כמה פעמים צריך להסביר לך?? אריאל אולי תסביר לה..
O orianush New member 25/7/05 #4 אני לא מתעצבנת על אף אחד! פשוט זה משגע כבר.. אם את לא יודעת לשרשר תבקשי ויסבירו לך..!
ק קרינושש ונונו New member 25/7/05 #5 טוב.. אני לא צריכה שיסבירו אני יודעת פשוט היתבלבלתי זה קורה אני בת אדם...
O orianush New member 25/7/05 #6 בסדר אין לי שום בעיה אם זה היה פעם ראשונה לא הייתי מעירה לך בכלל אבל זה קרה כבר כמה פעמים והעירו לך.. אז זהו סליחה ואני מקווה שזה באמת בטעות ולא יחזור על עצמו שוב זהו תעברי נושא..
בסדר אין לי שום בעיה אם זה היה פעם ראשונה לא הייתי מעירה לך בכלל אבל זה קרה כבר כמה פעמים והעירו לך.. אז זהו סליחה ואני מקווה שזה באמת בטעות ולא יחזור על עצמו שוב זהו תעברי נושא..
M moranush86 New member 25/7/05 #7 בנות... תרגעו בבקשה קרין - פעם הבאה תשרשרי אוריין - בסדר די היא הבינה N-E-X-T