תיקון אוזניות

idansof

New member
תיקון אוזניות

בהנחה ומדובר בפורום המתאים(איכשהו לא מצאתי מקום אחר בתפוז)... יש ברשותי אוזניות AKG K450 שרכשתי בחו"ל(למיטב ידיעתי המודל הספציפי הזה לא נמכר בארץ). לפני כשבוע וחצי לערך אחד מהרמקולים נדם ללא התרעה מוקדמת. החשד לי שמדובר בקרע בחוט שעובר בין שני הרמקולים. היות ואין ברשותי את תעודת הרכישה, אין באפשרותי לממש את האחריות על המוצר, אבל אם מדובר בהחלפת חוט בהחלט שווה לי לתקן אותן בתשלום. האם מישהי או מישהו מכירים מעבדה טובה שמתקנת אוזניות? (הנציגות של AKG בארץ לא מתקנים בעיקרון, רק מחליפים)

יאיר B

New member
יופי של אוזניות

דיברת עם באג? (הם היבואנים). עד כמה שאני יודע, אין מעבדות בישראל לאוזניות הללו (מוכרים גם בכלי מוזיקה - אתה יכול לשאול גם אותם ואולי גם את קילומבו).

idansof

New member
אכן דיברתי עם באג

הם אלו שאמרו לי שהם לא מתקנים.

סהר דוד

New member
אין מקום מסודר...

אתה צריך למצוא אלקטרונאי או טכנאי פרטי שינסה להלחים את החוטים (אם זו הבעיה) אם כי להערכתי, זה לא. בשביל לקרוע את הכבל העובר בתוך הקשת צריך חבלה מכנית רצינית או אפילו שבר חיצוני. אני משער שזה בעיה במגעים של התקע של החוט הראשי או בשקע שבאוזניות. נסה להוציא את הכבל ולהכניס מחדש לבחיצה חזקה. עקרונית היית אמור לקבל 2 כבלים עם האוזניות- אולי תנסה את הכבל השני. בכל מקרה- אין בעיה להזמין כבל חדש באינטרנט.

למעלה