תיקון העולם

אני מנסה לשפר את העולם. אני מדבר עם חברים על תחביבים כדי לחזק את החברות ולהפוך אותה ליותר אישית. אני חושב שבהיגיון יותר כדאי להגיד דבר נכון מלהגיד דבר לא נכון, למשל כששופט או שוטר שואל אם גנבתי, אפשר במקום להגיד לא גנבתי להגיד "תעשה מה שאתה רוצה, תחליט במה אתה מאמין ואני לא יכול לענות על השאלה", ויחליט לפי שיקול דעתו אם להאמין לי. אמנם אדם שלא יכול להקשיב ולהבין – עדיף לעשות לו כאילו האמת אחרת ולא לדבר אתו. אני אוהב לחשוב שעשועי מלים שמשמחים אותי כמו "אני יכול להתחיל אתך", וזה שאני שמח שאני יכול להתחיל נותן לי עוד כוח נפשי חיובי להילחם בעולם כדי לשפר אותו. אני מאמין מאוד בכוחם של הדיבור והמלה, ואני מנסה לפתור מריבות עם אנשים בעזרת הסברים. בעזרת הדיבור אני מנסה לשפר את העולם ולתת לו עוד רוחניות, אהבה וחוכמה. רוב האנשים טובים אבל חומרניים וטיפשים. אני נלחם בעולם כבר שנים, העולם מנסה לכפות עליי טיפשות וחומרנות, ואני נלחם כדי להישאר מאוד רוחני ולתת לעולם רוחניות. עברתי תהליכים נפשיים איומים אבל הם חישלו אותי והפכו אותי לאדם יותר מוצלח ונעלה. אני אוהב כבר עשרות שנים באהבה קדושה ואדירה שאין כמוה ביקום, את האישה שטיפלה בי בתל אביב. אני מבטא את אהבתי אליה בחברויות עם אנשים אחרים, כי היא האדם הכי חשוב לי בעולם ואולי הדבר הכי חשוב לי בעולם אף שמעולם לא רצתה לשמור אתי קשר וחבל.

למעלה