*תיקון חלופי* לבעיית Stack overflow at line 0

Conceptual

New member
*תיקון חלופי* לבעיית Stack overflow at line 0

שלום רב , שמי דניאל..ולאחר קצת בדיקות לא בצורה הכי מקיפה אמנם..לא מצאתי עדיין פיתרון יותר יעיל שממש מתקן..כי יש שם איזשהיא תקלה כנראה בקובץ מקור של הדף שמתנגש עם האקספלורר...משהו של ג'וואה סקריפט שאין לי ממש הבנה בזה. בכל מה מה שכן גליתי..זה שברגע שאתם בעצם מסמנים את העכבר שלכם על איזה חדר הוא מנסה להוריד מהשרת של התפוז את התמונה אבל קודם לכם נדמה לי שהוא מנווט לאיזה כתובת שורה שמופיעה בדף המקור ששם בעצם מקור הבעיה. בכל מקרה אני לא כל כך זוכר לפרטי פרטים..התעסקתי בזה לפני כמה שבועות ולא שיננתי את הכתובות ומה שבעצם ראיתי. אני אשאיר לכם פה *תיקון חלופי* למקרה שההודעה הקופצת ממש מציקה לכם , החסרון בתיקון שלא תראו יותר את התמונות בקטן של החדרים (לפי דעתי לא ממש צריך פשוט תעברו מחדש לחדר ותזכרו פחות או יותר חח..) הא..ועוד משהו חשוב ששחכתי לציין התיקון הזה לפי מה שאני יודע עובד רק עם בעלי דפדפן אקספלורר בלבד. נסיתי דפדפנים אחרים אגב..רק שבהם היו יותר בעיות שאפילו לא נכנס לצ'אט , בנימה זאת גם אם אפשר לבקש מחברי התפעול וההפעלה של האתר אולי קצת יותר לשים לב לכל הבעיות האלה זה ישפר בהחלט את איכות השירות באתר ויביא עימו יותר משתמשים בעתיד תודה. *התיקון הזמני , רבותיי וגבירותיי ( Popup message : stack overflow at line 0 | Explorer users only.) : כלים=אפשריות אינטרנט=מתקדם=להוריד את ה-וי מ-הצג תמונות. Tools=Internet Options=Advanced=uncheck the v mark on view pictures. לאחר מכן כאמור , לא תוכלו לראות את התמונות בקטן..אבל לפחות לא יציק לכם ההודעה הזאת. Best Regards Daniel Adler Internet Applications. Visit Our Website For Further Details and Online Support at: http://theopensourcery.com/ostutor.htm#xml. Note: This email may contain confidential information. If you are not named on the addressee list, please take no action in relation to this email, do not open any attachment and please contact the sender (details above) immediately.

למעלה