תיקון טעות - לשיר קוראים קול אחד

האם היו הפתעות

שירים שלא היו בהופעות הקודמות בסיבוב? אלו הדרנים היו? (זה מדהים 6 הדרנים)

Shykedmi

New member
וואו, קשה לזכור אילו הדרנים היו...

אבל השירים המוכרים יותר היו בהדרנים, דבר שהוא כבר ראוי להערצה. "מישהו", "ימי בנימינה" אלו השירים שאני זוכר. אני חושב שכל השירים נוגנו לבד חוץ משיר אחד שהוא ניגן עם ההרכב. אם אזכר בעוד שירים, אומר מיד.

Shykedmi

New member
אה, אבל לגבי הפתעות -

זו ההופעה הראשונה שהייתי בה של הסיבוב הרשמי (הייתי בהופעה בקמלוט הרצליה לפני צאת האלבום עם חגי רחביה, אורי קליינמן ודניאל לימא), אבל הופתעתי מאוד, כי כמו שכבר נאמר, השירים היו שירים שממש לא צופה להם. "זה מכבר" שפתח את ההופעה, "שלום עליכם", "מרוב אהבה", "סיבה טובה" (שנוגן כחלק ממחרוזת), "חדוז'ה", "על ראש שמחתי", ובעיקר שירים מפתיעים מאוד מ"סוף היום" כמו "כל אחד" ו"שיר מלילה" המאוד לא צפויים בעיניי. המון המון שירים שהוא רשם לאחרים דווקא, פחות שירים מהאלבומים המוכרים, וזה באמת דבר שמראה איזה אומן מדהים הוא.

תודה. אז כנראה

שההופעה הייתה פחות או יותר אותו פלייליסט של ההופעות הקודמות של הסיבוב הנוכחי שבהחלט יש בו הפתעות. מתי אמר שהוא לא שר חלק מהשירים האלו הרבה שנים וחלק מהם הוא לא שר מעולם על במה! (או מעולם לא שר בעצמו כמו שירים של ריקי גל וכו') אני כל הזמן נדהם מחדש מהאומן הזה. עם כמות השירים שהוא כתב הוא יכול לעשות הופעה נוספת של שעתיים עם 25 שירים נהדרים שהוא לא שר הרבה זמן או בכלל לא וכך הלאה...

למעלה