תיקון טעות

תיקון טעות

הי עינת רק עכשיו ראיתי את סדר הפיכת המספרים לאותיות אז אכתוב מחדש: שימי - 1 1 2 1 6 שם משפחה 8 1 1 4 תאריך לידה 31.10.1966. שאלתי היא האם שמי באמת מזיק לי בחיים ורצוי להוסיף שם או להחליפו? המון תודות

עינת

New member
אירוס הגלבוע ../images/Emo10.gif

לצערי התשובה היא כן מוחלט. שמך הפרטי נותן את המספר 11 שהוא מס" קשה ולא רצוי. השם בצרוף שם המשפחה נותן 16 שהוא מס" "המצודה הקורסת" מספר קשה ביותר.
חמה גשי כמה שיותר מהר ליעוץ אישי מקצועי ושני שם.אל לך לעשות את השינוי לבד או באופן בלתי מקצועי!!!
שפע ו
עינת

היתה לי תחושה

תודה עינת על התשובה היתה לי תחושה קשה שזו תהיה התשובה דברים באמת לא הולכים לי בחיים אבל אני עדיין אופטימית למי אני יכולה לפנות לעזרה מקצועית? האם אליך ואם כן איך אני מגיעה אליך?

עינת

New member
היי אירוס../images/Emo24.gif

בהודעת המנהל יש את מס" הטלפון שלי,דברי איתי ואשמח לקבוע לך פגישה ליעוץ אישי.
שפע ו
עינת

הי עינת

יש לי עוד שאלה ואני מקווה שלא קשה מידי אומנם אמרת לי שרצוי שאחליף את שמי, אבל בינתיים אני עדיין אם אותו שם וגם לומדת שיאצו האם ניתן לפי שמות לדעת האם נושא זה מתאים לי וכדאי לי לקחת אותו ברצינות בתור מקצוע המון תודה וחוץ מזה אני אמנם רק יומיים באתר אך לפי התשובות שלך והעדינות שבה את עונה את כנראה באמת אדם מיוחד וזה מיוחד

עינת

New member
אפשר גם אפשר אבל...

יותר עפ" תאריך הלידה בשילוב עם השם. בכל מקרה עפ" תאריך לידתך התחום מאוד מתאים לך אז בהצלחה.
שפע ו
עינת

למעלה