תיקון!!!!!- כנס בנושא "קוד אתי לבלוגים?"

hadar1631

New member
תיקון!!!!!- כנס בנושא "קוד אתי לבלוגים?"

נפלה טעות באימייל של הרישום לכנס- האימייל הנכון הוא- [email protected] ניתן גם להירשם ביום ראשון בטלפון- 02-6292206 וזהו האתר של משכנות שאננים בתוכו נמצא המרכז לאתיקה לעוד מידע- www.mishkenot.org.il פרטי הכנס: ביום ראשון (24.06.07) מתקיים כנס "קוד אתי לבלוגים?" הרצאות ודיונים בהשתתפות עיתונאים, בלוגרים ואנשי אקדמיה מובילים מהתחום. בין המרצים- דבורית שרגל- עיתונאית ובעלת הבלוג "velvet underground", אילנה תמיר- מנהלת ישראבלוג, אפי פוקס, נעמה כרמי- בעלת הבלוג "כתוב וקרוא", עו"ד דן אור-חוף. יו"ר הכנס- הד"ר מיכאל בירנהק- המרכז למשפט ולטכנולוגיה, אוניברסיטת חיפה. הכנס מתקיים במרכז לאתיקה בירושלים, במשכנות שאננים- 18:00-20:30. הכניסה היא ללא תשלום- אך יש להירשם מראש על ידי שליחת אימייל ל[email protected]. נשמח לבואו של כל בלוגר ובלוגרית רב דעות ועניין! סופש מצויין!

wranger

New member
זה שלא כתבו לא אומר שלא יבואו

חוצמזה, היה דווקא נחמד במפגש הקודם. אינטימי. חבל שלא היה שוקו, אבל לפחות היו בלונים. כיף. פספסת.

וגם צ'יפס מאוד טעים של בורגראנץ'...

אה, שכחתי, אתה כבר לא מורעל יותר... אני לא מאמין שיבואו הרבה, כי זה שלא כתבו אומר שפחות אנשים יודעים על המפגש. אם תיקח בלוגר אקראי מתפוז רוב הסיכויים שהוא לא יידע בכלל שיש מפגש. הבודדים שכתבתו על המפגש בבלוג שלהם הם פעילים בפורום.

אני מסכים

אם למישהו יש דרכים נוספות להפיץ את המפגש בבלוגיה.. הוא מוזמן.

יש פה איזה אחד עם בלוג בית...

יהיה נחמד מצידו לכתוב על המפגש שם, מכיוון שזה נוגע לכל בלוגרים בתפוז ולא רק לפורום שלנו...

wranger

New member
אולי ../images/Emo62.gif

אלה מאיתנו שפעילים גם בפורומים אחרים יכולים להוסיף לחתימה שלהם פרטים על המפגש. ככה זה יופץ בפורומים וכאלה שיש להם בלוגים אולי ירצו לבוא גם. מצד שני, הדבר הכי יעיל זה פרסום בעמוד השער של הבלוגיה - שם עוברים רוב הכותבים. חבל שהדבר היחיד שיש שם זה שורה רצה, אבל זה כבר לשיקול דעתו של בצלאל.

מעולם לא שרקתי וגילגלתי עיניים למעלה!

אתה יכול לומר עליי הכל! שקרן, גנב, רוצח, אבל אם יש דבר אחד שאני לא - זה שורק ומגלגל עיניים למעלה!

mary lou

New member
זה נכון

נדמה לי שצריך לעבוד באופן אישי יותר כאילו, שכל אחד ינדנד לחבריו
.

עכשיו די מאוחר מידי לדעתי

רוב האנשים הם לא כאלה ספונטנים... מי ששומע על המפגש רק עכשיו לא בטוח שיבוא..

למעלה