תיקון למאמר בשער של הפורום

mkuzi

New member
תיקון למאמר בשער של הפורום

קראתי איפשהו שמישהו חושב שברייניג שופטים את הרוכב ולא את הסוס אבל ממשאני יודע זה בדיוק ההפך....

niko girl

New member
שופטים גם וגם.

שופטים איך הרוכב מתייחס לסוס. כי ברינינג הרוכב אמור לעשות פעולות בלתי נראות כמעט. אז השופט נותן ניקוד על פי זה. וגם הוא נותן ניקוד על פי הביצועים של הסוס. איך הסוס עושה את הדברים. אם הוא מחליף רגליים גלוי מידי או לא גלוי בכלל. אם הוא עושה את הרולבקים נכון. וכמה רחוק הוא עושה את הסלייד סטופ. ואיך הוא עושה את הסלייד סטופ. אם הוא עושה מעגלים עגולים(משהו שהרוכב צריך לעבוד איתו על זה) והרוכב מקבל ניקוד גם על זה. בקיצר שופטים את הסוס ואת הרוכב.

mkuzi

New member
מה זה רולבקים?????

בתור רוכב שצפה כבר בתצוגות של רייניג ויודע "בגדול" מה זה רייניג אין לי שמץ קלוש של מושג מה זה רולבקים.

niko girl

New member
רולבק זה החלפת כיוון לכיוון הגדר.

עוצרים את הסוס באיזה שהוא מקצב לא חשוב לוקחים אותו שתי צעדים אחורה. ומפנים לו את כל החלק הקידמי לכיוון השני. כמובן לכיוון הגדר.

../images/Emo179.gif../images/Emo178.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

לא חובה לקחת את הסוס שתי צעדים אחורה!.. ורולבק זאת פניה של 180 מעלות, לכיוון הגדר כמובן..

mkuzi

New member
עכשיו אני מבין...

המדריכה הקודמת שלי ניסתה ללמד אותי רולבק (זה בסווטרן לא?????) אבל היא לא קראה לזה ככה.......לא זוכר ת'שם...... בכל אופן זה היה קשה. אח שלי משרת בצה"ל ויש תרגיל שעושים עם הטנק שזה גם פניה של 180 מעלות אני לא זוכר איך קוראים לזה.

mkuzi

New member
מז'תומרת......????

כשמפקד של טנק אומר לנהג של הטנק "חזק ימינה" או "חזק שמאלה" הטנק צריך לבצע פניה של 180 מעלות ימינה או שמאלה בהתאם למה שהמפקד אומר לו. את כל זה ועוד הרבה דברים אחרים למדתי מאח שלי שמשרת בצה"ל.

niko girl

New member
אהההההההההההההההההההההההההההההההההה

עכשיו הבנתי!!!!!

../images/Emo179.gif../images/Emo178.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

לא!!! זה בסך הכל ספין!.. אבל רולבק די מזכיר ספין..

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif

[URL='target=_blank']כןןן!![/URL] מקם את הסמן על התמונה שבקישור למטה, ומה כתוב?! יפהההההה כתוב רולבק....

mkuzi

New member
פשוט כנסו....../images/Emo66.gif

לא הצלחתי להעלות את הקישור אבל ממה שאני הבנתי רולבק זה החצי של סיבוב אחד שלם של ספין-אני צודק או לא אה?????????? אני לא גאון?????

למעלה