תיקון מצלמת קנון

רחלילי

New member
תיקון מצלמת קנון

אמנם לא קשור ישירות אבל... המצלמה שלנו נכנסה להלם ביום בו נישאנו...הפסיקה לצלם את הכלה מממש ככה, כשבאו לצלם בעת ההכנות! בכל מקרה מאז לקח גם לנו זמן לצאת מההלם...וכל טיול צילמנו במצלמה חד פעמית או שהשתמשנו במצלמה אחרת פחות "שווה" כעת לקראת איטליה החלטנו לתת את הסוררת לתיקון. אבל מה, כאן במודיעין רק הבדיקה עולה 100 שח ואמרו לנו שתיקון יקח מספר שבועות ויעלה לפחות 500 שח ועד 1000 שח ולשאלה: מישהי יודע/ת איפה מתקנים מצלמות? אנו ממונעים ויכולים לסוע לכל מקום בתנאי שהשירות יהיה סביר והמחירים לא כאלה שעושים חשק להחליף מצלמה. למי שיש מידע-אני כאן.

שמופית

New member
השאלה אם זה שווה את המחיר !

גם הנסיעה וגם התיקון.... אם זאת מצלמת ריפלקס מקצועית, אז אולי זה שווה, כי המצלמות האלה יקרות, אבל אם זו מצלמה רגילה אוטומטית, נראה לי שכדאי לקנות חדשה (תמיר קנה עכשיו מצלמה של קנון או מינולטה אוטומטית ב 400 ש"ח !!). לגבי מקומות לתיקון - מצטערת, לא מכירה (יש חנות טובה שבה ניסיתי לתקן את הניקון שלי, אבל היא בטורונטו קנדה
)

רחלילי

New member
שאלה טובה!

ולכן אני לא יודעת לגבי נסיעה אין בעיה בכלל. אני לא מבינה במצלמות (כמו בהרבה דברים אחרים). אבל אני מייד שואלת את הגבר שביננו. שנייה. רגע. טוב הוא לא עונה לי בICQ כנראה יצא מהחדר. בכל מקרה כן היא אוטומאטית. לא דיגיטלית. איפה תמיר קנה? הוא קנה חדשה או משומשת?

שמופית

New member
הוא קנה חדשה...........

במכרז (כנראה בגלל זה היה זול). איזה כיף זה להתכתב איתם ב ICQ, הא ?
בכל אופן, אם היא אוטומטית רגילה, שווה לכם לקנות חדשה לדעתי. תיכנסי אולי לאתר של סקאל ותראי אם אתם יכולים לקנות מצלמה בדיוטי פרי במחיר זול
אחר כך תיכנסי לאתר www.zap.co.il ושם אפשר להשוות מחירים, כך שתוכלי להשוות ולראות אם באמת בדיוטי פרי זה הכי זול או שאפשר להשיג אותה מצלמה יותר זול באיזה פוטו-אברם או משהו בסגנון

רחלילי

New member
ICQ זה אכן כייף

אני מגדירה את עצמי וותיקה שם כי כל החברים/ות שלי התחברו לזה אחרי ויש להם מספרים חדשים משלי. פעם כבר שוחחנו על זה את ואני לפני המון זמן נדמה לי. בכל מקרה מכרז זה רעיון לא רע את כל המכשירי חשמל שלנו בבית (טלויזיה, מכונת כביסה, מחשב, מקרר, תנור) קנינו במכרז ברשת.

שמופית

New member
השאלה אם זה שווה את המחיר !

גם הנסיעה וגם התיקון.... אם זאת מצלמת ריפלקס מקצועית, אז אולי זה שווה, כי המצלמות האלה יקרות, אבל אם זו מצלמה רגילה אוטומטית, נראה לי שכדאי לקנות חדשה (תמיר קנה עכשיו מצלמה של קנון או מינולטה אוטומטית ב 400 ש"ח !!). לגבי מקומות לתיקון - מצטערת, לא מכירה (יש חנות טובה שבה ניסיתי לתקן את הניקון שלי, אבל היא בטורונטו קנדה
)

למעלה