תיקון מצלמת CANON כשנגמרת האחריות

רחלילי

New member
תיקון מצלמת CANON כשנגמרת האחריות

מישהו יודע היכן מתקנים.? זו מצלמה דיגיטלית שהבעיה היא שכשלוחצים על הכפתור היא לא מצלמת ולמרות שהוחלפה בטריה זה עדיין לא עובד! בררתי וקיבלתי הצעה מוזרה: שלמי 100 שח וקבלי תוך שבוע שבועיים הצעת מחיר לתיקון! המחיר לתיקון מתחיל מכמה מאות שח ויכול להגיע עד 1000!!! ההסבר שקיבלתי בחנות היה שזו חברה פרטית ושלחברה אין שום אינטרס שהלקוח יתקן אלא שיקנה מצלמה חדשה ולכן הם מפקיעים מחירים. לחנות אין קשר לחברה, ככה אמרו לי. הקיצר-למישהו יש רעיון היכן לתקן במחירים סבירים?

odedg

New member
תיקונים יקרים!

שלום רחלילי ! בימנו אנו הרבה פעמים לא כדאי כלכלית למסור לתיקון מכשירים שאינם יקרים במיוחד כי עלות התיקון יכולה להיות בסדר גודל כזה שמהווה אחוז ניכר מערך מכשיר חדש, אלא אם כן יש פה מסע סנטימנטלי... כדאי לבדוק, אם בכל אופן רוצים לתקן, מי היבואנים של המוצר ולראות אולי ניתן שם לתקן או לפחות לקבל הצעת מחיר לתיקון. בכל מקרה כדאי שזה יהיה בכתב, להגביל סכום התיקון שהמעבדה תהיה רשאית לתקן בלי אישור ממך, ולבדוק כמה זמן יש אחריות על התיקון. כמה עולה היום מצלמה כמו שלך?

תיקון מצלמות Canon

היבואן הרשמי של חברת Canon הם חברת "קרט" www.karat.co.il כתובת: רח´ אנילביץ´ 50 תל אביב ( קרוב לסינרמה) טלפון: 6888525-03 אכן תיקון מצלמה יכול להיות עסק יקר, ספרי לי איזה דגם יש לך ואולי תהיה לי עצה עבורך יש לי כמה מצלמות Canon בהצלחה איציק

רחלילי

New member
דגם: EOS-300 ותודה על העצות!

אם תוכל להאיר את עיני - אשמח! תודה לשניכם!

ydyehuda

New member
תיקון מצלמות

מנסיוני המר, יש חוק לא כתוב כי התיקון יעלה 1/2 ממחיר מצלמה חדשה. ראה הוזהרתה יהודה

למעלה