תיקון מתכון של מאפינס ברוקולי ותירס
מצרכים:
חבילה ברוקולי מוקפא של חברת סנפרוסט.
2 בצלים לחתוך במג'מיקס.
3 שיני שום.
חופן עלי תרד.
1 כוס פלסטיק של שתייה חמה פירורי לחם מחיטה מלאה.
1 כוס פלסטיק של שתייה חמה קמח חומוס/ או קמח כוסמין לבן.
קופסא תירס.
4 ביצים.
1 גבינת קוטג.
1 שמנת חמוצה.
200 גר' גבינה צהובה מגורדת.
כפית מלח גס..חצי כפית פלפל שחור גרוס ועוד קורט פלפל שחור טחון. 4 כפות אבקת מרק פטריות
ההכנה:
לקצוץ את עלי התרד ולטגן.לשטוף במסננת היטב את הברוקולי מהקרח ולבשל בערך 10 דקות.
להכניס את כל המצרכים למג'מיקס ולערבל.
לשמן תבנית אפייה עם ספריי ולאפות במשך 45 50 דקות עד:שהפשטידה נהיית זהובה ומתייצבת היטב.
ניתן להכניס למנג'טים לרסס עם שמן זית ולאפות בחום 170 מעלות למשך 25 30 דקות עד:שהמאפינס נהיה זהוב יפה.
מצרכים:
חבילה ברוקולי מוקפא של חברת סנפרוסט.
2 בצלים לחתוך במג'מיקס.
3 שיני שום.
חופן עלי תרד.
1 כוס פלסטיק של שתייה חמה פירורי לחם מחיטה מלאה.
1 כוס פלסטיק של שתייה חמה קמח חומוס/ או קמח כוסמין לבן.
קופסא תירס.
4 ביצים.
1 גבינת קוטג.
1 שמנת חמוצה.
200 גר' גבינה צהובה מגורדת.
כפית מלח גס..חצי כפית פלפל שחור גרוס ועוד קורט פלפל שחור טחון. 4 כפות אבקת מרק פטריות
ההכנה:
לקצוץ את עלי התרד ולטגן.לשטוף במסננת היטב את הברוקולי מהקרח ולבשל בערך 10 דקות.
להכניס את כל המצרכים למג'מיקס ולערבל.
לשמן תבנית אפייה עם ספריי ולאפות במשך 45 50 דקות עד:שהפשטידה נהיית זהובה ומתייצבת היטב.
ניתן להכניס למנג'טים לרסס עם שמן זית ולאפות בחום 170 מעלות למשך 25 30 דקות עד:שהמאפינס נהיה זהוב יפה.