תיקון נשמה

תיקון נשמה

הבנתי שאם נשמה סיימה את תפקידה ועשתה את התיקון שלה היא עולה למעלה.. אז השאלה שלי היא מה טוב בתיקון? אני פוחדת שאם אני או קרובי משפחה שלי נספיק לעשות את התיקון מהר, אז יקרה להם משהו ואז לא אראה אותם. חס וחלילה! יש אפשרות שהנשמה תעשה את התיקון שלה אבל תמשיך בחיים?

היי יקרה,../images/Emo24.gif

תיקון נשמה כמקובל עפ"י הדת היהודית (אולי יש גם בדתות אחרות ואינני יודעת...) והקבלה נועד לבצע תיקון כשהנשמה נושאת בעיה מהותית עוד מגילגול/גילגולים אחרים שמפריעים/תוקעים את צמיחת הנשמה בחיים אלה. סגנון חיים שלילי שהאדם חי בחיים קודמים משפיע על הקארמה בחיים אלה ויוצר תקיעות ומונע הגשמה (בעיקר בזיווג נכון) של זוגיות נכונה ומתאימה. אני יודעת לספר על מקרה אישי של בת משפחה שלי קרובה מאוד שלא היה לה בן זוג רציני היו לה קשרים זוגיים לא בריאים ולא היה נראה שום ניצוץ של שינוי בעתיד השנים הלכו וחפלו והיא עברה כבר את גיל ה- 35 והיא החליטה לנסות תיקון נשמה, מה כבר יזיק?...אמרה, אני זוכרת שהלכתי איתה לילה אחד זה היה תיקון חצות ליד קבר של מקובל הדלקת נרות המון אנשים (כאילו כולם התעוררו לחיים בחצות) הרבה רבנים הרבה מסחרה....(מוחרים כל דבר-חוט אדום,סידור,נרות וכדומה) ואז התחילה התפילה לתיקון שנעשתה כמה פעמים באותו הערב. אני נוטה להאמין שזה עזר... בגיל 40 אחותי נשאה לבחור מקסים,רציני ומיושב והיום הם חובקים ביחד ילד בן 7.
אז....אין לך מה לפחד שחייך יסתיימו ברגע שיתבצע התיקון... התיקון נועד לתקן קארמה שלילית מגילגולים אחרים...
בהצלחה

חג שמח טליה../images/Emo9.gif

לדעתי תיקון נשמה נשעה גם על מה שעשינו בחיים האלו... שמעתי על רב שנפגש עם האדם, אני מכירה סיפור קרוב על שיפור בזוגיות, בעקבות תיקון ... ובררור שאין צורך לחשוש, כפי שכתבת, זה רק מועיל. חג שמח אוהבת אריאלה

למעלה