תיקון עברית ומספרים הפוכים ב - ZTE BLADE

ianiri

New member
תיקון עברית ומספרים הפוכים ב - ZTE BLADE

שלום, קניתי לפני כשבוע טלפון אנדרואיד מסוג סן פרנסיסקו (ZTE Blade), הוא הגיע עם פרויו (2.2). הכל פחות או יותר בסדר, למעט הבעיה המוכרת של עברית בקלנדר וג'ימייל ומספרים הפוכים ב - SMS. מצאתי כאן קישור לפוסט שמדריך כיצד לפתור את הבעיה: http://iandroid.co.il/forum/topic5657.html לפני שאני מתחיל, שתי שאלות: 1. האם התיקון הזה פועל על המכשיר הזה ? 2. התיקון מגיע כקובץ זיפ, איך מתחילים ? יש סדר פעולות שיש לפעול לפיו ? תודה רבה, יניר.

התיקון האוטומטי לא עבד ב-Blade שלי

לא ניסיתי את התיקון הידני כי בעיית העברית לא ממש מפריעה לי. דרך אגב, אני עם רום R7 של פול מ-Modaco.

ianiri

New member
ג'ינג'רברד ?

התקנת את הרום האחרון שפורסם ? 2.3 ? אתמול ביליתי כמה שעות בלימוד כל הנושאים האלה ונתקלתי ברום של 2.3. הורדתיו אך טרם הספיקותי לעיין בו, זו גם תהיה הפעם הראשונה שאני מתעסק עם התקנת רומים, הסן פרנסיסקו הגיע עם ג'ליפיש 7. יש טעם בנסיון ההתקנה ? מה מרוויחים מזה ? העברית לא מפריעה לי מאוד, אבל אני מעדיף לתקן אם אני יכול. אני אתחיל בגיבויים, הבנתי מפורומים שונים שצריך להתחיל בננדרויד. אני אנסה את זה בסוף השבוע.

הרום שלי מבוסס על פרויו (2.2)

עוד לא ניסיתי את גרסא שמופיעה בפורומים של מודאקו אך כדאי לציין שמדובר ברום עם לא מעט בעיות ורצוי לחכות כמה ימים או כמה שבועות עד שייצא רום יציב (Stable). אני לא רואה טעם בהתקנה של רום חדש כרגע אלא אם יש לך בעיות עם הרום המקורי. בכל מקרה, קודם כל כדאי לשדרג לג'ליפיש 9 לפני שעוברים לרום אחר.

ianiri

New member
תודה

אני אמתין באמת עם 2.3, מה גם שאני לא בטוח שיש בו יתרונות עבורי. הסתכלתי על רשימת השינויים בין ג'ליפיש 7 ל - 9, לא מצאתי שום דבר מהותי, אלא אם אני מפספס משהו. אם אמצא זמן בסופ"ש, אני אנסה תיקון ידני, אם יצליח אספר איך.

למעלה