תיקון קייט ...

galbua

New member
תיקון קייט ...

שלום לכולם ! יש לי מן קרע קטן בקייט ... איפה אני יכול לקנות חומרים לתקן את הקרע ?! או איפה אני יכול לתקן ... ?! ועוד משו קטן ... סופ"ש הבא אני טס לטורקיה לאנטליה ... מישהו מכיר מרכז קייט שאפשר לגלוש שם !? תודה רבה

hagit oz

New member
לגבי תיקון הקייט

היי, לפי מה שאני יודעת - בית הספר של לגונה בבת ים מספק את חומר לתיקון הבד www.laguna..co.il - יש שם בטח את המספר טלפון. לגבי תורכיה, אני אנסה לברר... תודה חגית עוז

kiteaway

New member
נישמח לתקן

הי נישמח לעזור בשרות התיקון אנחנו נימצאים בינאי,,בית המלאכה שלנו גם כאן ונוכל לתקן את הקייט מידי,,בנתיים קפה

galbua

New member
....

אני מאזור הצפון ... למה !? בסביבות כמה עולה תיקון כזה !? ...

Lethal Acid

New member
כי אם אתה מהצפון

למה לשלוח אותך לבת ים או ת"א? יש את מתי בשדות ים ואם הקרע קטן הוא יכול לתקן לך דרומית אליו יש את KITEAWAY בבית ינאי. אם הקרע גדול יש לך את ירון ראסטה שיכול לתפור לך.

kiteaway

New member
אנחנו מחר פתוחים מי 10

הי תגיע ונעזור לך מידית,,מקוה שלא היפסדת את יום הרוח הנדיר שהיה היום 098666991

hagit oz

New member
מסכימה ...ומחמאה ל- KITEAWAY

היי, אם אתה בצפון, באמת אין טעם שתגיע לבת ים בשביל תיקון, מה ש - KITEAWAY הציעו נשמח לי אחלה, עמית, אותך אני לא ראיתי לצערי היום, הגעתי לחוף בית ינאי לקראת סוף היום באזור שעה 17:00 וגלשתי עד השקיעה והיה אחלה, מההכרות שלי הקצרה עם הצוות שלך אני מוכרחה להגיד שהוא הוקסמתי מהנפשות הפועלות, אחלה אנרגיה שעושה חשק לחזור
חגית עוז

kiteaway

New member
תודה רבה

בחודשי החורף ערכנו קורס מדריכים,,מי 50 מועמדים שנירשמו לאחר מיבחנים וסלקציה עברו רק 12 מדריכים התוצאות מדברות בשטח,,נוסיף לזה את הצוות הותיק שלנו והתוצאה צוות איכותי ומגובש שוב תודה על הפרגון חגית www.kiteaway.co.il 098666991

למעלה