שלום לכולם ! יש לי מן קרע קטן בקייט ... איפה אני יכול לקנות חומרים לתקן את הקרע ?! או איפה אני יכול לתקן ... ?! ועוד משו קטן ... סופ"ש הבא אני טס לטורקיה לאנטליה ... מישהו מכיר מרכז קייט שאפשר לגלוש שם !? תודה רבה
היי, לפי מה שאני יודעת - בית הספר של לגונה בבת ים מספק את חומר לתיקון הבד www.laguna..co.il - יש שם בטח את המספר טלפון. לגבי תורכיה, אני אנסה לברר... תודה חגית עוז
למה לשלוח אותך לבת ים או ת"א? יש את מתי בשדות ים ואם הקרע קטן הוא יכול לתקן לך דרומית אליו יש את KITEAWAY בבית ינאי. אם הקרע גדול יש לך את ירון ראסטה שיכול לתפור לך.
היי, אם אתה בצפון, באמת אין טעם שתגיע לבת ים בשביל תיקון, מה ש - KITEAWAY הציעו נשמח לי אחלה, עמית, אותך אני לא ראיתי לצערי היום, הגעתי לחוף בית ינאי לקראת סוף היום באזור שעה 17:00 וגלשתי עד השקיעה והיה אחלה, מההכרות שלי הקצרה עם הצוות שלך אני מוכרחה להגיד שהוא הוקסמתי מהנפשות הפועלות, אחלה אנרגיה שעושה חשק לחזור
בחודשי החורף ערכנו קורס מדריכים,,מי 50 מועמדים שנירשמו לאחר מיבחנים וסלקציה עברו רק 12 מדריכים התוצאות מדברות בשטח,,נוסיף לזה את הצוות הותיק שלנו והתוצאה צוות איכותי ומגובש שוב תודה על הפרגון חגית www.kiteaway.co.il 098666991