אתמול הייתי בפגישה אצל מנהל השיווקתיקון תמונה לכרטיס חברת דן
נפלה טעות בתמונה. גם זה קורה
התפתחות התחבורהאתמול הייתי בפגישה אצל מנהל השיווק
של דן, הוא הראה לי פריטים נוסטלגיים של החברה וביניהם גם לוח שנה שמופיע עליו הלוגו הזה (גלגל עם כנפיים). מאוד מעניין לראות את התפתחות התחבורה הציבורית בארץ לאורך השנים, גם מבחינת כלי הרכב וגם מבחינת ההשקעה בכרטיסיות ומוצרי פרסום.
אני בטוח שחברי הפורום ימצאו ענייןהתפתחות התחבורה
אורן שלום מידי יום אני מוסיף תמונה והסבר על נושא זה. אני מקווה רק שזה באמת מעניין מישהו,ושלא אצטייר כמורה להיסטוריה.
אדרבא ואדרבא , הנושא מרתק ביותרהתפתחות התחבורה
אורן שלום מידי יום אני מוסיף תמונה והסבר על נושא זה. אני מקווה רק שזה באמת מעניין מישהו,ושלא אצטייר כמורה להיסטוריה.
כל מידע מתקבל בברכההתפתחות התחבורה
מה רע במורה להיסטוריה?התפתחות התחבורה
צריך לחשוב על הדורות הבאיםהתפתחות התחבורה
חבל שאין להם מוזיאון אוטובוסים כמואתמול הייתי בפגישה אצל מנהל השיווק
של דן, הוא הראה לי פריטים נוסטלגיים של החברה וביניהם גם לוח שנה שמופיע עליו הלוגו הזה (גלגל עם כנפיים). מאוד מעניין לראות את התפתחות התחבורה הציבורית בארץ לאורך השנים, גם מבחינת כלי הרכב וגם מבחינת ההשקעה בכרטיסיות ומוצרי פרסום.
מסכים, אמרתי את אותו הדבר והפשרהחבל שאין להם מוזיאון אוטובוסים כמו
לאגד , שבו אפשר לראות את כול סוגי האוטובוסים שהיו להם .
יופי . אני זוכר את האוטובוסים של דןמסכים, אמרתי את אותו הדבר והפשרה
תבוא בצורת אגף "נוסטלגיה" באתר האינטרנט של דן. הדברים עוד לא גובשו באופן סופי, אבל יש על מה לדבר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.