תיקונים ותוספות במשחק 5.7.2007

gindis

New member
תיקונים ותוספות במשחק 5.7.2007

שלום רב, המשחק עדין בבדיקה וזה נועד כדי לאפשר לכם לראות את המשחק אחרי התיקונים הללו. להלן הנושאים שתוקנו במשחק מלחמת טקטיקות. * תוקנה הבעיה שאפשרה להעלות בלי הגבלה חיילים על מסוקי תובלה. * תוקנה הבעיה של אפשרות לרכוש כלי נשק כאשר לא מציבים את המפקדה והשדה תעופה. * תוקנו כל הבעיות שהיו בסטאטוס צבא וגם נוספה נקודת הציון. * תוקנה הבעיה שכאשר כובשים את כל העולם עדין לא מנצחים. * תוקנה הבעיה שכאשר כובשים אדמה היא לא יורדת לאויב. * תוקנה הבעיה שמאפשרת לזוז לתוך אטום. * תוקנה הבעיה שלא מאפשרת לקנות ממפקדה. * תוקנה הבעיה שאפשרה לפתוח עולם עם שם דומה ואז זה הוציא אתכם על הפסד ישר. מה נוסף למשחק: * בהוראות המשחק נוספו שאלות ותשובות. * בהוראות המשחק נוספה אפשרות להבדיל בין סוגי האדמה, ים ואטום במשחק. * נוספה אפשרות ללכת לדף הראשי מכמה דפים שלא היה אפשרות. * נוספה אפשרות לחפש שחקן לפי מספר בדף הראשי. * נוספה אפשרות להשאיר את החיילים בשדה תעופה או במפקדה כך שהם יגנו עליהם מפני התקפות. בברכה ותודה, ערן

mark12347

New member
אתה עוד לא סידרתה הכל ערן!!!

אתה צריך לסדר גם תדבר הזה עם היחידות שאי אפשר להזיז אותתם ורשום משהו עם 3286:68 שעות משהו ככזה ושוב אני תקוע במלחמה בלי לעשות כלום וזה מעצבן אני מפסיד נקודות אני חשבתי תיקנתה אוף באסה!!!!

smg200

New member
ערן יש לי באג מה הבעיה לסדר אותו???

כתבתי לך את זה מהבוקר ועדיין לא בדקת את זה...

smg200

New member
זה לא באג כזה

זה באג שלא נותן לי לשחק והוא רושם לי הפסדים בלי שבכלל שיחקתי הוא הגיע כבר ל9 הפסדים!

Bleys1

New member
אומנות השירשור דחוף!!!

לירז לא דיבר אליך אידיוט...

לירזבנ32

New member
מוזר שאתה אומר ת'שם שלי ולא מוסיף איזו קללה..

עסיסית

gindis

New member
תשובה

תרשום לי במייל [email protected] את השם משתמש שלך והסיסמה ומה בדיוק אתה עושה ואני אבדוק את זה דרכך. בברכה, ערן

למעלה