תיקוני צבע של ארונות אמבטיה...

noameitan

New member
תיקוני צבע של ארונות אמבטיה...

שהתקלפו בחלקם בגלל הרטיבות. מה קונים ואיך עושים ?

עדיין יש רטיבות?

היי נועם הרטיבות שגרמה לצבע להתקלף, עדיין קיימת? כלומר, מן הסתם מדובר ברטיבות של חדר האמבטיה (אדים), אבל האם יש כיום אוורור טוב יותר או שבעצם אין שינוי? או אולי הדלתות "חטפו"מים מהמקלחת? ואז כדאי לפני ומלפנים לדאוג שזה לא יוכל לקרות שוב. וילון או מקלחון. באופן כללי עץ ומוצריו "עובדים" עם הלחות ומשנים את הנפח. תפקיד הצבע היה להגן על העץ ולמנוע ממנו מגע עם הלחות. מאחר שהלחות הגיעה לעץ הוא "עבד" ופורר את הצבע שאין לו גמישות לכאלו שינויי נפח. חשוב לבחון אם בכלל כדאי לצבוע את הדלתות או שהן הרוסות. אם הן הרוסות אז אולי כדאי לשדרג את חדר האמבטיה? האם הבית שלך או שכור? כלומר לכמה זמן אתה רוצה שהצבע יחזיק מעמד? יש אפשרויות להדבקה של כל מיני חומרים, אך זו רק קוסמטיקה זמנית, פחות או יותר. אנא פרט יותר ונבחן מהו הכיוון שמתאים לך

noameitan

New member
תודה ... ותשובה ...

מדובר בארון שחוטף מיים אבל בעיקר רטיבות. זו דירה שכורה, אני מעוניין לתקן אבל בלי להיסחף ... אני חושב שמדובר בארון עץ מלא (זה ארון כביסה בדירות הישנות). במקביל אני צריך לתקן כמה "חורים" במשקופים מעץ , ואני מעוניין שאותם החומרים ישמשו אותי בשתי העבודות. תודה.

עניתי, אבל לא נשלח...

היי נועם עניתי לך תשובה ארוכה ומפורטת אך היא סרבה להשלח.... אעזור כח במשך היום ואחזור עליה! סבלנות

טיפול בארון עץ

נועם שלום להלן התהליך: 1. השתמש במסיר צבע להוריד את הצבע הישן גם במקומות בהם הצבע תקין. 2. אוורר את החדר והנח לעץ להתיבש לפחות יומיים (סע לטיול סופ"ש). 3. לטש את הארון עם נייר ליטוש מס´ 1 עד לקבלת משטחים נקיים ללא סיקוסי מים( הנפיחות שגורמת לבליטות). 4. השתמש בצבע יסוד לעץ של טמבור והמתן 48 שעות עד ליבוש מלא.לטש בנייר ליטוש מס´ 0 . 5. בחר צבע שמן טוב ויפה וצבע להנאתך בהצלחה קובי

למעלה