תיקים באפלה - ויקיפדיה

aerynsun

New member
תיקים באפלה - ויקיפדיה

טוב, כמעט הכל מוכן. כל התרגום כמעט נעשה ע"י nick fury . אני רק הזזתי עיניינים בהקמה והרחבה של הערך
עדכון עונה שלישית, רביעית וחמישית - נשאר רק התרגום שלך FeLL67 . לא לחוץ בזמנך הפנוי. ואם את רואה שאת לא יכולה או לא בא לך כבר. אז תגידי. אין בעיה בכלל
תודת זוות, את התרגום שלך תשים בדף הראשי של העברית. יש ערך לג'יליאן שעשיתי וגילי אמרה שהיא תרחיב את הערך של דיויד. מי שבא לו לעשות ערך לכריס או לתרום בכל דבר אחר
אז תקראו תהנו . אם יש הבהרות והערות , בכיף.

יש התקדמות בעניין עם ויקיפדיה?

אולי נפתח בכלל ערך חדש של תיקים, זה אפשרי?

אפשר לתקן אתכם בכמה דברים?

אבא של מאלדר לא עבד ב FBI אלא במשרד החוץ.. סקאלי נולדה ב 23.2 עד כמה שזכור לי... מאלדר נולד ב 13.10 ולא ב 27.2

מממ לא יודע אם קראת כבר

את שלי אני יסיים מחר בערב או מקסימום בשישי בגלל שאני נוסע מחר. אגב, אם פלי תרצה אז אני אעזור לה כי היא נתקלה בקשיים טכניים ככה שזה לא ממש תלוי בה...

aerynsun

New member
אין לי מושג בעובדות הנ"ל

ואין לי חשק לבדוק. אז אם הם נכונות, תתקני למה לא. אבל לפני כן... יש בעיה, מישהו ויקי החליט שהערך ארוך מדי והחזיר לגירסה הישנה המקוצרת. זה כל כך ישראלי ומגעיל שבא לי להקיא עליו. הערך באנגלית גם ארוך ...לעזאזל איתם. אחרי שהשקענו הרבה שעות. בקיצר אני עובדת על להחזיר את מה שהיה, הערך הארוך שאפילו קיצרנו במיוחד בשבילהם עם לינקים נפרדים לדפים אחרים. לא יודעים להעריך עבודה של מישהו כאן במדינה המסריחה הזאת. הוא פשוט מחק וגם לא כתב דבר בנושא, הערה, כלום. חוסר טאקט מזעזע.
וסליחה על השגיאות אם יש.

S m e l l y Cat

New member
כן ראיתי מקודם שפתאום זה קצר ולא הב

נתי מה זה החרטא הזה??. מי זה בדיוק האדם הזה? איזה זבל

nick fury

New member
מנהלים בויקי

הם גם טוענים שזה לגיטימי ובגלל שזה לא ערך אנציקלופדיה אלא בגלל שזה ערך מדע בדיוני. פעם נוספת אני נתקל באפליה כזו. זה מה שכתבתי שם - מסתבר כי לערכי מדע בדיוני נשללת האפשרות להוספת ערכים מורחבים, לפי הבנתי. אינני יודע מהו העניין שכן ישנם מעטי מעט ערכים שמתאים להם לכלול ערכים מורחבים, כיוון שהם עוסקים בסדרות מדע בדיוני ו/או אנימה שהגדירו דור אם לא ז'אנר שלם והם נמצאים ראויים להיות מקוטלגים כערך מקיף ביותר כמו כל ערך אנציקלופדי באשר הוא. אני פותח כאן דיון, וכך גם בערך בבילון 5 והעדשאי. מיותר לציין שאף אחד לא משאיר הודעה. לי כבר מתחיל להמאס לתרום.

../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gifתגיד להם שיש להם אתר קקה!

ושבעתיד יביאו בגרות על תיקים,ואז איפה תהיו

Gilliana

New member
להחרים את ויקיפדיה

אם זו ההתייחסות, אזי ביידיש ואומרים "מויחל טוייבעס" - או בתרגום לעברית - לכו לעזאזל

אז מה עושים?

להמשיך לתרגם? זה עוד רלוונטי? אולי נפתח פשוט ערך חדש וזהו? או ניצור קשר עם מישהו מההנהלה שם?

amitmis

New member
עונה שלישית רביעית חמישית?!?!?

התרגום הוא לפרקים או שזה המשך לויקיפדיה?

למעלה