תיקים באפלה

• פותח הנושא Alien
  • פורסם בתאריך

Alien

New member
תיקים באפלה../images/Emo153.gif

שלום אני חדש כאן בפורום ואוהב את הסדרה יש לי שאלה בעונה האחרונה , למה סקאלי מסרה/ויתרה על ויליאם ?

J A G 231

New member
../images/Emo24.gif ברוך הבא../images/Emo24.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo3.gif |4u

ת-ה-נ-ה... ו...על השאלה אנ'לא יודעת לענות..אבל יש פה כמה נציגים שעונים תמיד על שאלות..אז הם יענו בשלב מסוים.

hrgo

New member
היא ויתרה עליו כי היא פחדה שינסו

לפגוע בו (וניסו!), ושאולי פעם אחת הם יצליחו. אז היא העדיפה "לוותר" עליו כדי שהוא יגדל בבטחה, וללא כל סכנה המרחפת לחייו. אם תראה את הפרק "ויליאם" תבין ה-כ-ל. ו... ברוך הבא. איך שמעת על הפורום הזה?

Alien

New member
תודה רבה ../images/Emo153.gif

פיספסתי פה ושם פרקים מהעונה האחרונה חבל שהסדרה נגמרה , אבל טוב שיש ש.ח ב"AXN" שם אני משתדל לא לפספס פרק אחד . הגעתי אל הפורום דרך גוגל חיפשתי אתר מעניין על X-FILES וראיתי שיש לכם אחלה פורום על הסדרה
.

scoutlavie

New member
להבין הכל לא נראה לי...

ראיתי את הפק הזה כמה פעמים ועדיין לא הבנתי למה היא מסרה אותו. הרי היא סוכנת fbi! ברור שהיא יכולה להגן עליו טוב יותר מצמד איכרים(באנגלית זה נשמע יותר טוב). מה , ושם בויואמנינג לא ינסו לפגוע בו? חוץ מזה , הוא כבר נורמלי, ואני לא קונה את התירוץ של "הם תמיד יפחדו ממה שהוא היה " , שספנדר נתן..לדעתי זה קטע מוזר , ואני מקווה שזה יוסבר בסרט:)

Alien

New member
היא לא היתה צריכה לוותר ../images/Emo153.gif

על הילד , לדעתי בסוף הסדרה התסריט היה יותר טוב אם מאלדר היה חוזר סוף סוף הביתה וחוזר לזרועות סקאלי ואל ויליאם או שזה רק תסריט של טלנובלות .....
בכל אופן העניין עם הילד לא כל כך מובן וחבל שהיא ויתרה עליו ...

Ice Age

New member
אז ככה

אמנם היא לכאורה יכולה להגן עליו יותר טוב מצמד איכרים, אבל העניין הוא שאצלם אף אחד לא יחפש אותו ולא יידע על קיומו. בסוף העונה הקודמת (8) ראינו כמה קשה היה לסקאלי להסתיר את עצמה לפני הלידה. למרות שהיא נסעה למקום מבודד החייזרים/supersoldiers הצליחו למצוא אותה. כנראה שלויואמינג אפילו חייזרים לא מגיעים.

חילי3

New member
כשלך יהיה ילד -גם אם תהיי סוכנת

שב"כ,תדאגי לו שלא יקרה לו כלום. ובמקרה של סקאלי, כזכור, הצליחו לחטוף אותו, ואפילו מידי ה"אקדוחנים הבודדים".

למעלה