תיקים

milki123

New member
תיקים

איזכורים של תיקים באפילה בסדרות השונות. http://mywebpages.comcast.net/injoke/xfouttv.html

Ice Age

New member
גדול, בנאדם

לא ידעתי שיש כ"כ הרבה. הכי אהבתי את הציטוטים מבאפי ואנג'ל - אכן סדרות מופת בפני עצמן. למשל: I can't believe that you of all people are trying to Scully me (באפי מתעצבנת כשמנסים לשכנע אותה בהסברים מדעיים).

1Shir

New member
אני מיד אכנס לקישור, אבל לגבי הציטו

הציטוט מבאפי שהבאת, לפי דעתי לפעמים שנינות נראית אובר-מתאמצת ומאבדת מהטעם שלה. במקרה הזה למשל

Better Man

New member
הטריו ב"באפי" הזכירו

את הפרק "יום שני", כאשר הם גרמו לבאפי לחזור לתחילת הסצינה כמה פעמים.

1Shir

New member
הרשימה שכל כך חסרה לי באתר.

אני חייבת לציין שכל הרשימות באמת מדהימות וכל הכבוד שבעולם למי שעשה אותן, אבל מה עם הרשימה המובנת מאליה, שהיא גם מאוד בסגנון של האתר- כל הפעמים שפוקס/דיינה קראו זה לזה בשם הפרטי

dawn 14

New member
היה גם בפרק 118

של אנג'ל או 119 לא זוכרת אבל הם אמרו משהו בקשר לתיקים באפלה....כי את זה אני אף פעם לא אשכח......זה שני הפרקים שאני הכי אוהבת בעונה ה-1 של אנג'ל.......

dawn 14

New member
או קיי זה פרק 119.....

- Kendrick: "Come on, Kate. Everybody knows you've gone all Scully. Anytime one of these weird cases crosses anyone's desk, you're always there. What's going on with you?" - Kate: "Scully is the skeptic." - Kendrick: "Huh?" - Kate: "Mulder is the believer. Scully is the skeptic." - Kendrick: "Scully is the chick, right?" - Kate: "Yes. - But she's not the one that wants to believe." - Kendrick: "And you wanna believe." - Kate: "Oh, I already believe. - That's the problem."

dawn 14

New member
כן אני יודעת....

שמתי לב לזה ואחר כך העתקתי את זה מהרשימה וזה אחד הציטוטים האהובים עליי של קייט.....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה