תיקי עבודות

l i r i 7 8

New member
תיקי עבודות

אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי אני בתהליך בניה עכשו של תיק עבודות (לתקשורת חזותית). למישהו יש רעיון מקורי לתיק עצמו?

l i r i 7 8

New member
מתה על התגובות האלה../images/Emo4.gif

במיוחד כשהן מגיעות ממנהל/ת הפורום. נורא כיף להכנס לפורום כזה יש לי רעיונות משלי אבל אני לא כ"כ מבינה בתיקי עבודות ( מבחינת איזה גודל מומלץ או אם יש איזו חשיבות לחומרים או אם אנשים בכלל מגישים את העבודות מחוברות או נפרדות או שבכלל יותר עדיף להגיש בתיקים הפשוטים שמוכרים בארטא למשל) ורציתי לשמוע מאנשים כאן שבטח הגישו כבר תיק עבודות אם יש הצעות. לא ביקשתי עזרה בעבודות לתיק או משהו כזה

roy27hfa

New member
תיק עבודות

תיק עבודות טוב, לא יכול להיות מנותק מהעבודות עצמן, מאופי ומסגנון העבודות. הוא גם לא יכול להיות מנותק ממה אתם רוצים להעביר לצופה, מה הוא אומר עליכם כמעצבים או כאנשים שרוצים ללמוד עיצוב. לזרוק רעיונות לתיקי עבודות אפשר לעשות מעכשיו עד מחר בבוקר- האם זה מתאים לעבודות שלכם או לכיוון בו אתם רוצים ללמוד או למקומות העבודה בהם אתם מתעניינים זאת כבר שאלה אחרת. אם הייתם רציניים באמת- הייתם מעלים לכאן את העבודות שלכם ויחד איתם מעלים גם כמה רעיונות שחשבתם עליהם- איך לאגד את העבודות האלה יחד. אז- אולי היה אפשר לתת איזה התייחסות רצינית כולל הצעות לגבי העיצוב והביצוע. בנתיים לזרוק שאלות כל כך כלליות לא מראה על רצינות גדולה. תהיו רציניים אנשים.

l i r i 7 8

New member
לא ברור לי למה אתה מתייחס אליי בתור

רבים אבל מילא. בכל אופן, תתפלא אבל נתת לי תשובה. שלא יהיה מנותק מהעבודות עצמן זו כל התשובה שחיפשתי ואת שאר העבודה אני אעשה כבר בעצמי תודה רבה

roy27hfa

New member
מצטער

לא שמתי לב שאת כתבת גם את ההודעה הראשונה. מעבר לזה תמיד טוב לעשות סיעור מוחות עם עוד אנשים כדי להגיע לתוצאה הטובה ביותר ואת יכולה לעשות אותה בעצמך ולקבל חוות דעת במהלך הדרך.

רעיונות לתיק עבודות זו שאלה

מאוד ברורה.לעומתה השאלה כיצד כדאי לערוך את תיק העבודות- זו שאלה אחרת. לגיטימית,אגב,בפורום זה. יחד עם זאת, אני מבינה שתשובתו של רועי סיפקה אותך,אז לא אמשיך. בהצלחה, יפעת שגב מנהלת הפורום

למעלה