קראתי את הבלוג שלך, זה נשמע נורא...
קשה!! כי לא היתה לך בגרות, מילדות ישר לבית ומשפחה. ואני חשבתי שהעדה הגרוזינית מאוד התקדמה ואין אצלהם יותר "קטעים" כאלה, של חתונות מאוחרות.. כמו בסרט, הכוונה!! לגבי האלימות כדאי שתפני לרשויות וכמה שיותר מהר, ויצ"ו, מעון לנשים מוכות, ובטח לג'ני יש עוד רעיונות!! גם אלימות מילולית היא אלימות, והילדים שלך סופגים את זה וילמדו, חלקם יהיו בצד המכה וחלקם בצד המוכה. אווף!!! כמה אלימות יש בעולמנו, זה ממש נורא!! ואולי עוד כמה שנים, לקראת גיל 40 פלוס מינוס תוכלי לצאת מהבית הזה, מהסיטואציה הזאת. כי ככה לחיות זה לא חיים!! אני בטוחה שאת יכולה למצוא עבודה במשהוא, לפתוח חשבון בנק משלך, וכו' וכו' לקחת את העצמאות ליידים. את יכולה גם לנסות להתנגד לו, בדרך כלל בני הזוג ה"כביכול חזקים" מקבלים את זה ונרגעים, כי הם רואים שיש מולם גם כח. את יכולה לנסות לאיים עליו, אבל מעשים עדיפים על איומים במקרה של גברים. תקראי הרבה חומר על אלימות, כלכלית, פיזית ונפשית וכך יהיה לך יותר חומר למחשבה וכוחות נפש!! אבל הכי חשוב שזה שתעשי מה שטוב בשבילך. העצות מאחרים לא תמיד הכי נכונות בשבילך. ואני מצטערת שזה ככה.... יש עוד המונים כמוך בארץ ובעולם!! וזה לא נחמה.