תיקשור

תיקשור

מהיום ניתן להשאיר כאן בקשות לתקשור. אענה עליהם בהמשך. למעונינים אנה השאירו שם , שם אם, גיל ואת סמל המזל האסטרולוגי שלכם. ניתן להשאיר פרטים במסר. יום טוב

יעליתי1

New member
אני מעונינת

רציתי לדעת אם אתה יכול לתקשר לי עם מישהו שהוא לא בחיים תודה רבה ואני שולחת פרטים

לעיתים כן

תמיד חשובה המטרה לשמה בחרנו לתקשר עם מישהו שהוא לא בחיים. אם יש בכוחו של התקשור להוביל אותנו קדימה, לתרום לנו באמת ולא רק לספק סקרנות אזי יש סיכוי טוב. אם כיוונת למטרה אזי חנה מוסרת אהבתה. יום טוב

מדברייה

New member
בקשה לתקשור

אשמח לדעת אם היו גלגולים קודמים שלי שבהם עסקתי ברוחניות, כמו מרפאה או רוקחת שיקויים, למשל אשלח במסר פרטים, תודה

מדברייה

אני לא יודע להגיד מה היית, ישנם אולי שיודעים אך מה זה משנה. בהנחת הגלגולים חשוב יותר לדעת מה אנחנו סוחבים, מהם החוסרים והעודפים הקרמטיים שאנחנו סוחבים איתנו מישם ומה האפשרויות לתיקונם. אם כבר נכנסת לזה.. בראיה הקארמטית שלך ניכר כי השלמת הרבה מעגלים בגילגולים קודמים. בראיה שלי התיקון האחרון הפך אותך לאדם פעלתן בעל מרמרץ רב, יוזמת דברים, חרוצה וממוקדת במרות. אין לי ספק שאת מכירה בהוויה הזאת וכנראה שיש לך קושי להצית את להט החריצות עקב תהפוכות השנה האחרונה. עם זאת את סוחבת מטען קרמטי שעדין לא תוקן והדבר משפיע עליך בדרך של סבל מתסכולים ואכזבות בעיקר מציפיות לא ממומשות של אחרים. כנראה שאת חשה מרומה ואולי אפילו נבגדת ע"י אחרים ולמרות זאת מרגישה צורך להתחרט על מעשייך. התיקונים הנכונים לך: לנצל הזדמנויות לבניה ושיפור העומק, המקוריות, העצמאות וכושר המנהיגות שלך. לא לפחד מלהביע רגשות ולהפתח מבחינה רוחנית. ללמוד לארגן ולהתארגן ללא פיזור. לא למקד את המחשבה על כסף. אלו בגדול דברים עיקריים שעולים לי, ניכר שבשנה האחרונה את אכן פועלת בתיקונים אלו אך נגררת יותר לצד אלו שחוסמים דרכך, אהי אסרטיבית כפי שאת יודעת להיות. לא אתפלא אם תאריך לידתך מכיל כפות ספרות (11,22,33..) ההבדל בין 11 ל2 הוא בהכלה, את מסוגלת להכיל את ייעוד ה"11" אל תפלי אל ייעוד ה"2". יום טוב

מדברייה

New member
תיקונים

ירח, תודה רבה על ההתייחסות.יש לי כמה שאלות בעניין אם אפשר. לפי דברייך בתיקון האחרון הייתי פעלתנית מאוד וממוקדת במרות- בחיים אלו מצד אחד מתאים לי להיות בפינה הקטנה שלי, במקרים בהם הנושא בוער בעצמותיי, אני נלחמת,אבל אז אני מתעייפת מהר.האם זה קשור בגלגול הקודם? הזנה הזו משפיעה עליי מאד.אני מרגישה כמו עלה שמנסה לא לעוף ברוח.אבל אני צופה לשינוי חיובי לקראת ספטמבר.אני אופטימית. לגבי גלגולים רבים, יכול להיות שזה מה שמסביר את העייפות שלי? אני מרגישה כבר הרבה מאוד שנים שאני עייפה נפשית, לא משנה אם טוב לי או לא, ואפשרות של סיום הגלגול קוסמת לי מאוד.כלומר, השלמת משימותיי. האם תוכל להרחיב בנושא תחושות האכזבה מאחרים? זה משהו שחוזר על עצמו בגלגולים? לנצל הזדמנויות לבניה ושיפור העומק, המקוריות, העצמאות וכושר המנהיגות שלך- יש בי יכולת מנהיגות? לא למקד את המחשבה על כסף- לא להיות חומרית בהתפתחות שלי? נהניתי מאוד מלקרוא את ההודעה שלך,זה מעניין מאוד. האם יש עוד סוג של מידע שניתן להפיק בדרך זו? תודה רבה

מדברייה

היות פעלתנית, אסרטיבית, מובילה, יוזמת...אלו לא תיקונים שעשית אלא אלו התיקונים שעליך להשלים. בהווה שלך את כזאת בחיים אלו, בתוכך קיים הפוטמציאל היוזם והפעלתן הזה -השיעור שלך הוא לממש את הפוטמציאל הזה, לקחת רת הכוחות שטמונים בך ולהפעילן, זה התיקון. כמובן שהשיעור איננו קל , נוח יותר להסחף אל ה"עייפות" אל הכניעה אל חוסר המעורבות ולהמשיך לסמו על אחרים שיובילו. קומי, הפעילי עצמך, אל תפחדי מהכוחות שלך ובטח לא מהאחריות שמתלווה לזה- ההזדמנויות פרוסות לפנייך, אל תהססי לפעול . ישנם עוד הרבה דברים שניתן להפיק השאלה אם את מוכנה ללמוד את השיעור?

חן

אם כבר גילגולים אז נבדוק מה מסתתר מאחורייך, למרות שבבית יש לך את אלוף העולם בחיבור לגילגולים קודמים
הן שמך והן תאריך לידתך מצביעים על קושי תעסוקתי. ה13 הזה מחוזק אצלך והמשמעות הקארמטית שלו שבגלגולים קודמים לא עבדת כראוי, השארת את העבודה לאחרים והפעלת עליהם מעמסה אנוכית תוך כדי פגיעה בהם. לכן בחיים אלו תאלצי לעבוד קשהולהתמודד עם מגבלות. השיעורים שעליך לעבור כדי ליצור את התיקון: לפתח מוסר עבודה ולהתמודד עם מגבלות- כל התנגדות לכך רק תעצים את הבעיה. הגבול הדק, ההתמדה והחריצות שאת תלמדי צריכה להיות זהירה, אל לך לשכוח את עצמך ולהפוך לוורקוהולית. המגבלות שעומדות בפנייך ליישום הם התכונות הרוחניות שבך, בהוויה שלך את מחוברת לאדמה, אסור לך להתנתק ממנה, עיסוק רב ברוחניות מנתק אותך מהאותה אדמה ואז.. את הולכת לאיבוד. עסקי ברוח במידה מוגבלת , אחרי גיל 40 את תפרצי דרך , זה יהיה זמנך להתעסקות רוחנית. ועכשיו תהרגי אותי
אני מסתכל על מדברייה ומסתכל עליך ומוצא זהות וקשר מסויים שאנני יכול להסבירו (אולי מגלגולים קודמים) אתן מושכות שקים זהים במובנים מסויימים, תצרו קשר ואולי אפילו מבחינה עיסקית הדבר ישתלם. יום טוב

didi81

New member
גם אני רוצה בבקשה,פרטים במסר.

תיהיה עדין איתי

chenby

New member
האמת שכבר

יצרתי איתה קשר בעבר.. אבל זה לא התאים לה.. תודה :)

מדברייה

New member
בהצלחה

רציתי לאחל לך המון בהצלחה בחו"ל, אני מקווה שתמצאי שם את מה שאת מקווה למצוא ושיהיה לך טוב.

צלליתה

New member
אשמח לתקשור

אני מרגישה שמשהו גדול עומד מאחורי הפינה, ואני לא רוצה לפספס. אני מרגישה שאני צריכה לעשות משהו חשוב, ואני לא רוצה לטעות. אני מרגישה שכל הזמן מדברים איתי ומשדרים לי, ולצערי, אני כנראה מתקשה לשמוע. אשלח את הפרטים במסר.

hobitit26

New member
גם אני מעונינת

שמי רונה ,שם אימי עליזה {אליזבט} ,בת 29 .בת מזל דלי ,תאריך לידה 13.02.1979 תודה ...

למעלה