תיקתוקים מכיוון הבולם

jimmy12

New member
תיקתוקים מכיוון הבולם

יש לי בולם מניטו בלק, שאני לוחץ את הכידון למטה והבולם מתכווץ ישנו תיקתוק כזה שנעלם, אבל כאשר אני מניף את הכידון בעביר אחרי כיון שאני שומע מספר תיקתוקים..., מה עושים?

jimmy12

New member
תיקון

אחרי שאני מכווץ את הבולם ומרים את הכידון באוויר , הכיווץ משתחרר, ישנם התיקתוקים

oferbic

New member
מהו מודל הבולם שלך ?

אם יש לך 2002-2003 אולי יש בעיה עם מנגנון קביעת המהלך. אם כפתור המהלך נמצא באמצע הוא יכול לגרום לתופעה הזו.

oferbic

New member
האם מדובר בשני מצבים ?

כמו 80/100 או 100/120 או שמדובר בכיוון הדרגתי כמו בהדשים של ה 90/120. אם מדובר בשני מצבים הרי שככל הנראה הכפתור נמצא באמצע ומה שאתה שומע זה את מנגנון הנעילה משתפשף בקפיץ. זה בערך כל מה שניתן לנחש דרך האינטרנט. נסה לשנות מצב ובדוק שהכפתור לא משחק חופשי. אם יש לך ידיים טובות תוכל לנסות לפרק את הבולם ולמצוא את התקלה, על פי מדריכים שניתן למצוא ברשת. ההמלצה שלי היא שתבדוק במצמן, רצוי בתל אביב מהי הבעיה. מהיכרותי איתם הם מאוד הוגנים במחירים של טיפולים ותיקוני בולמים.

oferbic

New member
לא ידוע לי על בלאק עם מהלך קבוע

ככל הנראה נעשה ביטול של אפשרות השינוי. אם אכן זה העניין אז יתכן שמשהו שם גורם לרעש. בכל מקרה אין מנוס מלפרק ולבדוק. האם כל הפונקציות האחרות של הבולם עובדות כראוי, כלומר ריבאונד עם או בלי שינוי, קומפרשן ופרילואד ? יתכן שמשהו מהפונקציות הנ"ל גורם לרעש ובמקרה זה אותה פונקציה לא תעבוד. אם אתה סומך על המכונופן שלך אז זה באמת לא משנה מה הבעיה, תן לו לטפל בה. הנה הוראות טיפול לבלאק 2003 אם בא לך לנסות בעצמך. http://www.harim.co.il/Article.asp?ID=689

למעלה