תיק איחוד שלא שולם זמן מה, שאלה---

תיק איחוד שלא שולם זמן מה, שאלה---

נניח שאני ועוד רבים כמוני הם הזוכים בתיק של מי שיש לה תיק איחוד. תחילה שילמה ולאחר מכן חדלה מלשלם. אף אחד לא שם לב לזה מכיון שמדובר בסכום נמוך כל חודש. לאחר שנתיים, שוב החלה לשלם שלוש מאות כל חודש, ואני עכשיו רוצה להגיש בקשה לפיזור איחוד התיקים בעקבות כך שלא שילמה כל השנתיים. האם ראש ההוצלפ יראה זאת כבקשה בכלל, או מרגע שהמשיכה לשלם איני יכולה לבוא בטענות? אני יודעת כי ראש ההוצלפ יבוא אליה בדרישה לשלם את מה שלא שילמה, אבל השאלה אם יש סיכוי שיפזרו לה את תיק האיחוד?

איחוד תיקים

הגש בקשה לתשלום הפיגורים ובקש סנקציה לפיזור התיק במידה ולא תעשה כן

אלתור

New member
מה הטעם בזה ???

את רשאית לעשות את כל הפעולות שאת מעלה על דעתך כנגד החייבת במסגרת תיק האיחוד , מה יעזור לך פיזור התיק אם יש לחייבת נושים רבים ???? הרי סביר להניח שאז כל אחד יפעל לבצע עיקולים כנגד החייבת ואז תתחילו לריב ביניכם מי הטיל קודם מה על מה למה וכמה (הזוכים הכוונה) . לא עדיף לפעול ביחד ? הייתי אפילו מציעה לפנות לשאר הזוכים ולהזמין יחד חקירה כלכלית מקיפה ( תוך השתתפות של כלל הזוכים לצמצום העלויות) מחברת חקירות טובה ואז לפעול בצורה יסודית יותר ואפקטיבית יותר כנגד החייבת ונכסיה/כספיה עליי אדמות..... מעבר להמלצה של אלדד להגיש בקשה לרשם לפיה תחוייב החייבת בהשלמת הפיגורים את רשאית לבקש להוציא נגדה פקודת מאסר עד להשלמת הפיגורים שלה... והכל כאמור במסגרת תיק האיחוד. אם אין לך עו"ד שעושה זאת הכוונה היא לרשום בקשה לעיקול כזה או אחר בציון מספר האיחוד ואל מספר התיק הפרטני שלך .... הבנת ?

למעלה