תיק גב למחשב נייד

שמר2

New member
תיק גב למחשב נייד

שבת שלום לכולם אחרי שרכשנו מחשב נייד פרטי חדש, מחפשים את כלי הנשיאה היעיל. מדובר על IBM R50E ששוקל 3 ק"ג. אני מחפש המלצות לפירמות הטובות של תיקי גב כאלה - אמור להיות בעיקר תיק עמיד ולא כזה שהכתפיות שלו נפרמות אחרי שבוע, וכן שלא יתבקע בגלל איזה לוח כתיבה מלבני עם פינות קרטון... כמובן שחשוב שיגן טוב על המחשב בסיורים: לא מש טרקים או שחיות ביהודיה, אבל סיורים של כמה שעות עם סיכוי להשתפשף באיזה עץ. בZAP ואופיס דיפו מציעים 3 פירמות שלהן מגוון מוצרים: סוויס ארמי, דיקוטה וטרגוס. האם כולן עונות לדרישות העמידות? תודה מראש

R o n i G

New member
טרגוס מצויינים

לחבר שלי יש תיק לנייד שלהם שהוא קנה בחו"ל לפני 3 שנים. ממש בזמן האחרון התחילו להיפרם קצת התפרים אבל במסגרת האחריות לכל החיים החליפו לו את התיק לחדש לגמרי בלי שום בעיות.

Y.G.J

New member
מנסיוני...

קניתי תיק גב של דיקוטה... התיק למחשב נייד 15.4 רחב... משרת אותי כהלכה... אבל... שמתי לב שלא נוח יותר מידי להסתובב עם תיק צד - לכן עדיף אולי תיק גב... מעבר לזה חשוב שתהיה ידית נשיאה... כי בשלי אין ואני מרים אותו מהרצועה הארוכה... מה שכן יאמר שיש ברצועה איבזור נוח לקביעת המידה ואיבטוח משולש לכך שלא יקרע פתאום החיבור לרצועה וכו' בהצלחה

למעלה