תיק/סל בשתי מסרגות

תיק/סל בשתי מסרגות ../images/Emo13.gif

אז ככה - העלתי 33 עיניים על מסרגות 12, אבל כמובן שאפשר באיזה מסרגות שרוצים וכמה עיניים שרוצים, כל עוד זה בכפולות של 3. הדוגמא: 1 ימין, חוט מעל, 2 ימין יחד. לחזור על הדוגמא הנ"ל בכל שורה, עד לאורך המתאים (לא לשכוח שהתיק מאד מאד נמתח כששמים בו דברים). לסגור, ולסרוג עוד אחד כזה. לחבר את התחתית ואת הצדדים, אבל את הצדדים לא לחבר עד הסוף, להשאיר איזה 10 ס"מ לא תפורים. הידיות: I-CORD, שהוראות אליו יש כאן, לקראת סוף העמוד, באורך שניראה מתאים לידיות שרוצים. לשזור את ה-I-CORD בחורים של הלמעלה של התיק, לסגור אותו לעיגול ואת התפר לסובב למטה כדי שלא יראו אותו. וזהו

עדיLEE

New member
מדהים איזה כיף על הבוקר../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif

תודה ../images/Emo13.gif

החוט הוא משהו שאחותי שלחה לי פעם. הוא מורכב מ-55% כותנה, 45% אקרילי. אני חושבת שכותנה יתאים לתיק כזה. לידיות השתמשתי בשאריות של חוט שקניתי מזמן (סרגתי ממנו צעיף, וגם את הקצוות של הצעיף הזה). ולגבי הידיות - את ה-I-CORD הרי עושים עם מסרגה דו צדדית (מחבילה של 4 מסרגות (או 5)), אבל כדי שהידיות תהיינה עבות צריך להשתמש במסרגה עבה, ואין לי סט של 4 עבות, אז השתמשתי במסרגה העגולה הכי רחבה שיש לי (מס' 6).

סתם מבקרת

Active member
סל יפה מאד. נתת לי רעיון

אסרוג כמה כאלו מחוט כותנה שישמשו כשקי כביסה. שמתן לב שתמיד אבל תמיד כשהכביסה יוצאת מהמכונה או המייבש חסרה איזו גרב?

למעלה