תיק עבודות לשנקר- עיצוב תעשייתי

jenjen3

New member
תיק עבודות לשנקר- עיצוב תעשייתי

היי, אני מתכוונת להרשם לשנת הלימודים הבאה (אוק' 2009) למגמת עיצוב תעשייתי בשנקר. רציתי לדעת אם התיק עבודות שאני צריכה להכין אמור להיות קשור למגמה הספציפית אליה אני נרשמת (עבודות שקשורות לעיצוב מוצר) או שהוא פשוט צריך להכיל עבודות שלי מכל תחומי האומנות (רישום, פיסול וכו')? מה כולל תהליך ההרשמה למגמה? מה יש במבחנים פחות או יותר? אני ממש אשמח לקבל תשובות ממישהו שכבר עבר את תהליך ההרשמה לשנקר. תודה!

קונספט לתיק עבודות

תיק עבודות לתעשייתי יכול להיות מורכב מעבודות מכמה תחומים, כל מה שמשקף את היכולות שלך. ההרשמה פשוטה, תתקשרי , תבקשי טפסים, ישלחו לך, תשלמי- ותקבלי ערכה לביתך. המבחנים- בד"כ תיק עבודות, מבחן בית, תרגיל באקדמיה וראיון אישי. בהצלחה, יפעת שגב קונספט-המכללה לעיצוב

רקירוק

New member
במידה ואת מעוניינת לגבש תיק עבודות

יש גם אפשרות להיכנס למכינה לעיצוב, שזו מטרתה. לדעתי יש גם לשנקר וגם למקומות אחרים כמו HIT. אבל באמת הכי טוב להתקשר ולברר, ושיהיה בהצלחה.

השנה לא היה צריך...

סתם שתדעי, שהשנה לא ביקשו תיק עבודות אלא נתנו 5 עבודות בית שהיה צריך להגיש. אז תבררי לפני מהן הדרישות קבלה ושיהיה המון בהצלחה.

מו נייר

New member
בהצלחה

יש לי ידידה שהשנה מסיימת ואני מכיר עוד אנשים. בלי להפחיד אבל את יכולה לומר שלום ל 4 שנים הבאות של החיים שלך. רוב האנשים שם פשוט לא חיים וכאשר אפשר לרות אותם זה אחרי שהם שתו 10 כוסות קפה או שהם במצב של זומבי. יש לחץ מטורף וזה ממש לא פשוט מבחינה נפשית... וקצת אופטימיות לסיום אם נפשך היא נפש של אומן לכי על זה ואם לא תנסי אין לך מה להפסיד :)

שירלי מ7

New member
תיק עבודות

היי התיק עבודות השנה היה לפי משימות ספציפיות שהם ביקשו לכן אני מציעה לך לחכות עם זה שלא תרגישי שסתם עבדת אני מאמינה שהשנה זה גם יהיה ככה למרות שתמיד יש זיכוי שיהיה אחרת השנה הם הביאו 5 משימות ומזה היה מורכב תיק העבודות שירלי

למעלה