תיק עבודות

תיק עבודות

אולי זה לא קשור לפורום ואולי כן, לא יודעת
אני מתכננת ללכת בשנה הבאה ללמוד "מדריכי אומנות" ולהתמחות בנוער ובמבוגרים. העניין האו שצריך תיק עבודות, ואני ממש לא יודעת מה צריך לכלול תיק כזה. אם מישהו יודע ויוכל לעזור לי, אני מאד אשמח.

av_i_va

New member
תיק עבודות

לפני הכל, אני מברכת אותך על ההחלטה. שנית, איפה את רוצה ללמוד? לגבי תיק עבודות, זה שונה בכל מוסד. הם אמורים לתת לך הנחיות. אחד הדברים שבטוח יבקשו להגיש - אלה ציורים. הדגש הוא לא על הכישרון שלך אלא על יכולות אחרות כגון - ביטוי, פרופורציה, צל ואור, פרספקטיבה, ניצול/חלוקת שטח וכד´ המטרה: בדיקת התאמה אבל גם בדיקת אישיות סמויה. את ודאי יודעת שלצבע יש שפה משלה וניתן ללמוד המון מציורים של אנשים. בהצלחה רבה.

יש שני מקומות שכרגע אני מכירה

הראשון הוא דרך עיריית ירושלים, שמתאים לי יותר בגלל המיקום, השני מכללת ורצברג (אני חושבת) ברמת גן.

av_i_va

New member
משהו לא מסתדר לי

כתבת שאת רוצה ללמוד "מדריך אומנות". במוסדות שציינת לא מלמדים "מדריכים לאומנות" שמוכר על ידי משרד החינוך והתרבות והשתתפות בקורס אינה מקנה לך תעודת הוראה. שלא יפילו אותך בפח!!!!

av_i_va

New member
לא רק שלא צריך תיק.....

אין להם אישור מוכר כמוסד אקדמי כצפוי ממכללה והשימוש בתואר "מכללה" נועד להטעות את הציבור.

רק בירושלים ביקשו תיק עבודות

האמת שלא בדקתי עדיין לגבי תעודת הוראה, אבל אם אתן מכירות מקומות שכן נותנים כזו, אשמח לשמוע, ואם לא, אז דרך מי אפשר לברר? תודה

av_i_va

New member
לדעתי - במשרד החינוך

אני מכירה באזור הצפון - אבל זה כפי הנראה לא יעזור לך. לגבי האזור בו את גרה, את צריכה לברר במשרד החינוך לדעתי. להשקיע בלימודים זה לא רק כסף, זה הרבה מעבר לכך, לכן - תבדקי היטב לפני שאת מתחילה ללמוד. בכל מקרה, הצלחה רבה.

בל בל

New member
תיק עבודות צריך להכיל עבודות מכל

סוג שעשית בתחום. כלומר את המיטב מכל העבודות שעשית עד היום. יש הגבלה לכמות מסוימת, לפי מה שידוע לי זה שתיים שלוש עבודות מכל סוג. אומנות מתחלקת להרבה תחומים ואני לא יודעת באיזה תחום את מתמקדת. בכל זאת אני אתן לך דוגמא לחלוקה שצריכה להיות בתיק של ציור : שמן, גירים,רישומים, פחם, אקריליק ועוד.... אני מקווה שעזרתי לך. אם את צריכה תשובה יותר מפורטת אני משערת שבפורום אומנות יסמכו לעזור לך. ואם יש לך עוד שאלות , את מוזמנת לשאול שלך ענבל

lilachh

New member
תיק עבודות

כשאני הלכתי לבחינות קבלה בתיק העבודות שלי היו צילומים כי אני מצלמת, ציורים בכל מיני טכניקות וחומרים ועבודות גרפיות שעשיתי במסגרת קורס. וכמובן הכל צריך לבוא ביחד "ארוז" בצורה מקורית. בהצלחה

למעלה