תיק פרובינציאלי יחד עם תיק פדרלי - אסון?

youvalss

New member
תיק פרובינציאלי יחד עם תיק פדרלי - אסון?

יש לי תיק פדרלי שפתחתי לפני שנה בשגרירות בת"א. בינתיים התחלתי גם בתהליך הפרוביציאלי של ויניפג ואני בקשר עם הקהילה וממתין לקביעת ביקור. השאלה היא אם זה לא מפריע שיש לי גם תיק פדרלי - בפרובנציה אין רישום כלשהו שהם יכולים לראות שכבר פתחתי תיק? נכון שזה עוד לא עבר שום שלב, אבל בכ"ז... ונגיד שהקהילה והפרובנציה יאשרו לי, ואז אצטרך להגיש שוב את המסמכים בשגרירות בת"א - האם לא תהיה לי בעיה בשגרירות פה? יופיע להם שיש לי גם תיק פדרלי או שהם לא מתעניינים בזה בכלל? או אולי כדאי לחכות עד שיאשרו לי בפרובינציה ואז כשיגידו לי להגיש פה את המסמכים ממש כמה ימים לפני זה לסגור את התיק? לא רוצה להגיע עד סוף התהליך ואז ליפול על שטות כזאת...:( תודה לעונים :)

נדמה לי שזה לא מדוייק

נדמה לי שצריך לשלם על הפרובינצייאלי בנפרד, ואחר כך לבטל את הפדרלי ולרבל החזר.

מנסיון דומה

אני התחלתי עם SW ולאחר שנה עברנו לפרובינציאלי ללא שום בעיה וכמו שכתבתי כשהתיק (השני) מוגש לשגרירות עליך לצרף את החשבונית שקבלת על תשלום התיק הראשון ואז, הראשון נסגר והכסף עובר לתיק הפרובינציאלי שזה עתה נפתח בהצלחה

נעה2005

New member
ומה לגבי 2 תיקים פרובינציאליים

האם זה יכול להתנגש? האם אפשר להגיש בקשות ל2 מסלולים פרובינציאליים במקביל וללכת על מסלול שיתקדם מהר יותר? אילו בעיות עלולות להתעורר? תודה מראש לעונים

הגשת 2 תיקים פרובינצייאלים לא טובה.

כי את צריכה להפגין כנות ברצונך להתיישב בפרובינציה מסויימת, את גם חותמת על הצהרת כוונות, להצהיר לשתי פרובינציות במקביל הצהרה סותרת זה עניין בעייתי.

youvalss

New member
בתגובה לתגובות -

תודה על התגובות. בכל אופן אני לא מדבר על ההיבט הכספי, הכסף לא חשוב לי ממש. חשוב לי שלא יהיו לי בעיות עם הפרובינציה או עם השגרירות אם הם יגלו שיש לי גם תיק פדרלי על אותו שם. אני מתאר לי שכל דבר הוא קריטי ושהם די קפדנים. בקיצור, בואו נגיד שאני לא רוצה ש"אחת החברות" תחשוב שאני בוגד בה, אם לנסח את זה כך...

כל עוד הבקשה הפרובינציאלית כנה

אין שום בעיה אם זה שיש גם תיק פדרלי. זה שייסתיים ראשון יקנה לך את ה PR.....

youvalss

New member
ואם לא אמרתי להם?

ואם לא אמרתי לחבר'ה בקהילה או בפרובינציה שיש לי גם תיק פדרלי?

kuku1900

New member
לא מדויק....

שלום, מזכיר את המקרה שלי בו נשאלתי בתהליך הפרובינציאלי אם פתחתי בהליך פדראלי, הייתה הייתה - "כן, פתחתי" ותוך דקות הועפתי בעדינות מהפרובינציאלי. לידיעתך.

dannyk27

New member
לרוב זה עובר חלק

אני מכיר לפחות משפחה אחת (לא מהשרשור בהודעה) שפתחה תיק פדראלי ולאחריו פרובינציאלי ובעוד ימים ספורים מבצעים לנדינג כשהיעד וויניפג.

youvalss

New member
אז יש לי עוד שאלה:

שאלה טכנית: תיק פדרלי שעוד לא יצרו איתי קשר לגביו (כלומר יש עוד זמן עד שיתחיל משהו) - האם זה אומר שהתיק נמצא עדיין בשגריריות בת"א ועדיין לא נוצר שום קשר עם קנדה ממש? במילים אחרות: האם לשלטונות בקנדה (גם בפרוביניציות עצמן) יש מידע על תיק שנפתח - או שכל עוד זה לא עבר שלב זה עדיין יושב בארכיון של השגרירות בת"א ואיש בקנדה לא שמע על התיק הזה בכלל? מבינים מה אני אומר? התיאוריה שלי היא שאם התיק הפדרלי (שנפתח במרץ 2007) עדיין לא עבר שלב ועוד לא יצרו איתי קשר כדי להתחיל לקדם את זה, אז אני מבין שבקנדה אין לאיש מידע על התיק או המספר כי זה עדיין כלוא עמוק בתוך האבק של השגרירות בת"א. לכן לדעתי לא צריכה להיות סיבה לחשוש מכך שבמניטובה או בקהילה היהודית בויניפג ידעו על זה. אבל זאת רק תיאוריה כרגע כי אין לי שום מידע על התהליך הזה. אם מישהו יודע אשמח לתגובה.

אכן רשום

אתה כבר במחשב יקירי... אשתי נסעה לקנדה הרבה לפני שהגיע זמן עיבוד התיק שלנו ובפירסון ישר נשלחה למח ההגירה לספק הסבר למה היא הגיעה...

האם זה אסור להגיע לקנדה אם פתחת תיק בת"א?

מה אם אני נשלח מטעם עבודה? תודה על התשובות!

../images/Emo160.gif

לא חושב שאסור, לדעתי (ויענו המומחים כאן) הם רוצים לראות כרטיס גם בכיוון חזור, לשאול לאן מועדות פנייך, ולמה הגעת באמצע תהליך ההגירה וכו'

youvalss

New member
שאלה לגבי הזמנה לביקור

כשהקהילה היהודית מזמנת אותי לביקור התרשמות, האם אני מקבל מכתב רשמי? כלומר האם יש לי איזה מסמך רשמי שמראה שבאתי לביקור רשמי? למקרה שבכניסה לקנדה שלטונות ההגירה יתחילו לשאול שאלות, שיהיה לי מסמך להראות להם...

למעלה